Έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Δήλωσε ότι παραιτήθηκε από την υπόθεση ένας από τους δικηγόρους του πιλότου- Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους

Την παραίτησή του υπέβαλε ένας από τους δύο συνήγορους υπεράσπισης του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Νωρίς το πρωί, ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου, σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους, έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων,  είπε ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση και την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Ερωτηθείς για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ο δικηγόρος υποστήριξε πως είναι προσωπικής φύσεως.

Πηγή βίντεο: youtube,

OPEN

«Καλημέρα σας, είμαι ο Βασίλης Σπύρου, εις εκ των δικηγόρων. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν θέλω να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υπόθεσης, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους. Και σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και τη συνεργασία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα ένας άνθρωπος περνά από τον ανακριτή και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Επομένως οι προσωπικοί μου λόγοι δεν έχουν σημασία», απάντησε όταν ρωτήθηκε ξανά για τους λόγους.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Σχολιάζοντας την παραίτηση ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης σημείωσε ότι  «είναι επιλογή του εντολέως μου και σε αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως ήταν γνωστό πως όσον αφορά στο ποινικό κομμάτι και στο πλαίσιο της ανακρίσεως, υπεύθυνος ήμουν εγώ», είπε.

Πηγή βίντεο: youtube, OPEN

Σχετικά με το εάν η παραίτηση του έτερου συνηγόρου συνεπάγεται και απόφαση της υπεράσπισης να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει τέτοιες κινήσεις.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Δήλωσε ότι παραιτήθηκε από την υπόθεση ένας από τους δικηγόρους του πιλότου- Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα