Εκτός ΜΕΘ ο 8χρονος που νοσηλευόταν με συμπτώματα «Καβασάκι». Το δώρο που του χάρισαν γιατροί και νοσηλευτές

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου o 8χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό  Νοσοκομείο Πατρών, με συμπτώματα του συνδρόμου Καβασάκι που προέκυψε ως επιπλοκή από τον κορωνοϊό.

Ο ανήλικος, ήδη, δεν υποστηρίζεται αναπνευστικά από μάσκα και η κατάσταση της υγείας του έχει σαφέστατα βελτιωθεί.

Όπως μεταδίδει το thebest.gr, λίγο πριν βγει από τη Μονάδα, ο μικρός έλαβε δώρο από το προσωπικό ένα σκάφανδρο, καθώς είχε εξομολογηθεί ότι θέλει να γίνει αστροναύτης. «Για να θυμάται την πρώτη του νίκη, τη νίκη της ζωής», αναφέρουν,

προσθέτοντας: «Mια ακόμα μικρή νίκη του ΕΣΥ. Να μην φοβάται κανείς όσο το ΕΣΥ μας έχει νοσηλευτές και γιατρούς με τέτοια επιστημονική επάρκεια και πραγματική αγάπη για τη δουλειά τους. Στη μουντάδα των καιρών μας ας είναι αυτή η μικρή νίκη ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους μας».


Πηγή φωτογραφίας: thebest

Διαβάστε ακόμα: Ένα ιδιόμορφο «Μάθημα Ανατομίας». Ο Μοχσέν Φαχριζαντέχ και το γκαζόν του Μπάκιγχαμ. Η ενέδρα θανάτου στον ιρανό πυρηνικό επιστήμονα

The post Εκτός ΜΕΘ ο 8χρονος που νοσηλευόταν με συμπτώματα «Καβασάκι». Το δώρο που του χάρισαν γιατροί και νοσηλευτές appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα