Ανέβηκαν τα εκκαθαριστικά του νέου ΕΝΦΙΑ – Προθεσμία 23 ημερών για την πρώτη δόση

20:02 7/4/2024 - Πηγή: Mononews

Αναρτήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής τα εκκαθαριστικά του νέου ΕΝΦΙΑ, ενώ ήδη έχουν λάβει τη σχετική ειδοποίηση οι χιλιάδες πολίτες που έχουν ήδη εγκαταστήσει στο κινητό τους τη νέα εφαρμογή της ΑΑΔΕ «myAADEapp».

Φέτος η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ θα πραγματοποιηθεί σε έως και 11 δόσεις (από 10 πέρυσι) και οι ιδιοκτήτες θα έχουν στη διάθεση

τους 23 ημέρες (έως τις 30 Απριλίου) για να πληρώσουν την πρώτη δόση, με την τελευταία να πρέπει να καταβληθεί έως και τον Φεβρουάριο του 2025, ενώ από την ερχόμενη χρόνια η πληρωμή του φόρου ακινήτων θα γίνεται σε 12 δόσεις από Μάρτιο έως Φεβρουάριο. Η ελάχιστη δόση ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Πως θα βρείτε το εκκαθαριστικό του νέου ΕΝΦΙΑ

Το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ μπορούν να το βρουν οι φορολογούμενοι στην ψηφιακή πύλη myAADE της ΑΑΔΕ με τη χρήση των κωδικών του Τaxis και να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

Μπαίνετε στην αρχική σελίδα του myAADE.Κάνετε κλικ στο παράθυρο «Εφαρμογές».Κάνετε κλικ στην επιλογή «Δημοφιλείς Εφαρμογές».Κάνετε κλικ στη «Δήλωση Ε9/ΕΝΦΙΑ».Θα ανοίξει η σελίδα με τον ΕΝΦΙΑ και το Ε9. Η είσοδος στη σελίδα γίνεται με τους κωδικούς Taxis.Επιλέγετε το έτος 2024 και βλέπετε το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ 2024.

Διαβάστε επίσης

Πυροσβεστική: 88 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

ΗΠΑ: Κατέστρεψαν κινητό σύστημα πυραύλων των Χούθι

Ταραχή για την εκτός σχεδίου δόμηση και το ύψος των κτιρίων – Τι σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος

Keywords
Αναζητήσεις
anevikan-ta-ekkatharistika-tou-neou-enfia--prothesmia-23-imeron-gia-tin-proti-dosi.htm
Τυχαία Θέματα