Γεροβασίλη: Αν ο Κασσελάκης αποσύρει την πρόταση για εκλογές, τελειώνουμε εδώ – Αν θέλει εκλογές σε 10 μέρες, να της κάνει μόνος του

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη,  με την Όλγα Γεροβασίλη να ανεβαίνει στο βήμα, και να πετά πίσω το γάντι στον πρόεδρο του κόμματος,  σχετικά με το ζήτημα των εσωκομματικών εκλογών.

«Αγαπητέ Στέφανε, στην πρώτη σου ομιλία είπες προχθές είπες βρείτε μου αντίπαλο και πάμε. Αν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ. Αλλιώς δεν θα παραβιάσω το καταστατικό του σώματος.

Στην Αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Όποιος το νόμισε, κάτι δεν καταλαβαίνει.

Αγαπητέ

Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που εσύ το πέταξες. Τώρα αν θες εκλογές σε 10 μέρες, αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει. Ε, κάν’τες μόνος σου να δούμε τι θα πάρεις. Μένω σε αυτό που είπα», ανέφερε με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά «δεν είστε σκάκι».

«Ζητώ από τον πρόεδρο να αποσύρει την πρόταση του για εκλογές. Αν τις αποσύρεις, δεν έχω λόγο να επιμείνω», επανέλαβε η Γεροβασίλη, με τον  Στέφανο Κασσελάκη να της απαντά πως  αν η Γεροβασίλη αποσύρει την υποψηφιότητά της, δεν πάμε σε εκλογές.

Στο βήμα ανέβηκε ξανά η Γεροβασίλη, αναταπαντώντας πως είναι αστείο να πάμε σε 10 μέρες σε εκλογές. Τόνισε επίσης πως είπε πως δεν υπάρχει λευκή επιταγή και πως το συνέδριο είναι κυρίαρχο όργανο για να αποφασίσει. Δεν είμαι εγώ αυτή που έβαλε την πρόταση για εκλογές.

Παρέμβαση έκανε και ο Σωκράτης Φάμελλος, επιμένοντας πως δεν πρέπει να γίνουν εκλογές τώρα.

Διαβάστε επίσης

Στέφανος Κασσελάκης: Δεν γίνεται να μην γίνουν εκλογές – Να γίνουν στις 10 Μαρτίου

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Τι είπαν Κ. Νοτοπούλου, Ελ. Κουντουρά, Αλ. Φλαμπουράρης, Γ. Μπουρνούς και Ν. Κασιμάτη

Φλαμπουράρης στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: «Στηρίζω την Όλγα Γεροβασίλη»

Keywords
Αναζητήσεις
olga-gerovasili-se-kasselaki-an-aposyreis-tin-protasi-gia-ekloges-teleionoume-edo--kasselakis-an-aposyreis-tin-ypopsifiotita-den-pame-se-ekloges.htm
Τυχαία Θέματα
Όλγα Γεροβασίλη, Κασσελάκη, – Κασσελάκης,olga gerovasili, kasselaki, – kasselakis