Στην Αθήνα για τους Ωκεανούς ο Πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος Α’.

Για δύο μέρες η Αθήνα φιλοξένησε την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς ‘Our Oceans’ (OOC-9), που έγινε στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΣΝ), στις 16 και 17 Απριλίου, σηματοδοτώντας την ελληνική συμβολή στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και της προστασίας των ωκεανών.

Μεταξύ των διεθνών προσωπικοτήτων που παραβρέθηκαν ήταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος Α’ και ο Πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό.

Σε

δύο διαφορετικά δείπνα τιμήθηκαν οι δύο διεθνείς προσωπικότητες.

Ο Πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης κ. Κυριάκος Κουκουλομάτης και το Διοικητικό Συμβούλιο παρέθεσαν δείπνο στους ανακαινισμένους χώρους του μοναδικού ιδιωτικού κλαμπ της Ελλάδος που μετράει ήδη 149 χρόνια παρουσίας στο Αθηναϊκό γίγνεσθαι, προς τιμήν της Αυτού Θεειοτάτης Παναγιότητας του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου Α’.

με την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κκ. Ιερωνύμου Β’ αλλα και ξεχωριστές προσωπικότητες της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας αλλα και του επιχειρηματικού κόσμου με ένα εξαιρετικό μενού που επιμελήθηκε το ‘Δειπνοσοφιστήριο’.

Το δεύτερο δείπνο ήταν του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, δρ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλου με την ιδιότητα του ως Προξένου του Μονακό, προς τιμήν του Πρίγκηπα Αλβέρτου Β’. του Μονακό στο κομψό Athenee της Πλατείας Συντάγματος.

Διαβάστε επίσης:
ΔΝΤ: Μείωση του χρέους στο 138,8% του ΑΕΠ το 2029

ΤτΕ: Πρωτογενές ταμειακό πλεόνασμα €2,42 δισ. το α’ τρίμηνο

Ο Πύργος Πειραιά υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα και το γαλλικό ιστιοφόρο «Le Belem»

Keywords
Αναζητήσεις
stin-athina-gia-tous-okeanous-o-prigkipas-alvertos-tou-monako-kai-o-oikoumenikos-patriarchis-vartholomaios-a.htm
Τυχαία Θέματα