Activision: "H Blizzard δεν έτοιμάζει κάτι μεγάλο για το 2019"

Η κατηφόρα της "μαμάς" Blizzard συνεχίζει.

Στην τρίμηνη έκθεση οικονομικών που εξέδωσε, η Activision ανακοίνωσε ρεκόρ εισοδήματος, καθώς και απολύσεις για εκατοντάδες εργαζόμενους. Οι οικονομικές προοπτικές της για το 2019 είναι χαμηλότερες, και κομμάτι της πτώσης αυτής προέρχεται από τη Blizzard, η οποία προφανώς δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο νέο, σημαντικό παιχνίδι φέτος.

"Όσον

αφορά τη Blizzard, αναμένουμε ουσιαστικά χαμηλότερες οικονομικές επιδόσεις φέτος", δήλωσε η Activision. "Το 2018 επωφελήθηκε από την κυκλοφορία του World of Warcraft: Battle for Azeroth, ενώ δεν σχεδιάζει κάποια σημαντική σημαντική κυκλοφορία για το 2019".

"Ενώ αυτοί οι παράγοντες θα ζυγίσουν φέτος τα οικονομικά της Blizzard, εξετάζοντας περαιτέρω το μέλλον, τα σχέδια της Blizzard για PC, κονσόλες και κινητά είναι πλουσιότερα από ποτέ και αναμένουμε τη σημαντική προσθήκη αναπτυξιακών πόρων για την επιτάχυνση του ρυθμού παράδοσης με την πάροδο του χρόνου".

Τα μόνα παιχνίδια της Blizzard για το 2019 είναι το mobile spin-off Diablo Immortal και το Warcraft 3 Reforged. Mάλλον θα πρέπει να αρκεστούμε σε αυτά.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceChrono Ghost - Release TrailerDegrees of Separation - Launch TrailerΚαθυστέρηση για το Total War: Three Kingdoms

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα