Animal Crossing στο Switch - Road to E3 2019

Ο Tom Nook κυνηγάει τα υπόλοιπα χρήματά σας...

Κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct το Σεπτέμβριο του 2018, το Animal Crossing για Nintendo Switch επιβεβαιώθηκε τελικά πως είναι σε εξέλιξη μέσω ενός σύντομου και παράξενου teaser που παρουσιάζει το κακό ρακούν Tom Nook στη φωλιά του,

να φωτίζεται μόνο από τη λάμψη της οθόνης του υπολογιστή του. Ο Tom υποδήλωνε ότι οι παίκτες θα έμπαιναν σύντομα στο Animal Crossing και ότι έπρεπε να πάρει κάποιο χρόνο για να φτιάξει ένα "ωραίο καινούργιο μέρος για όλους, όταν είναι έτοιμοι". Το teaser τελείωσε με το "Welcome to Animal Crossing - 2019" και το Animal Crossing για το Nintendo Switch επιβεβαιώθηκε επισήμως.

Από τότε, τα πράγματα ήταν αρκετά ήσυχα, για αυτό το πρόσφατα ανακοινωθέν παιχνίδι. Σίγουρα, το franchise Animal Crossing εμφανίστηκε αρκετά στο Super Smash Bros του περασμένου Δεκεμβρίου, αλλά δεν είδαμε καινούργιες λεπτομέρειες για το Animal Crossing 2019. Με την E3 να έχει σχεδόν φτάσει, αναμένουμε ότι θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα - αν όχι το μεγαλύτερο - επίκεντρο της παρουσίασης της E3 της Nintendo και του επακόλουθου Treehouse live stream. Το κοινό δεν σκέφτεται αμέσως το Animal Crossing όταν μιλάει για τα πιο αναγνωρίσιμα και δημοφιλή franchises της Nintendo, όπως το Mario και το Zelda, αλλά κάθε παιχνίδι Animal Crossing έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα (το New Leaf μόνο πούλησε πάνω από δώδεκα εκατομμύρια αντίτυπα). Έτσι, η Nintendo αναμένει σαφώς το franchise να είναι μια τεράστια επιτυχία στην εξαιρετικά δημοφιλή πλατφόρμα του Nintendo Switch.

Το τελευταίο πλήρες παιχνίδι ήταν στο 3DS το 2012 και έγινε παγκόσμια επιτυχία, επιτρέποντας στους fans να παίρνουν τον μικροσκοπικό κόσμο τους όπου πάνε. Από τότε μέχρι τώρα, έχουμε δει τη Nintendo να κάνει μερικές προσπάθειες να μετακινήσει τη σειρά σε νέες κατευθύνσεις, με αδύναμα αποτελέσματα. Το 2015 μας έφερε το Animal Crossing: Happy Home Designer, ένα περίεργο παιχνίδι στο 3DS που απομάκρυνε το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που περιβάλλει την πόλη Animal Crossing σας και εστιάστηκε κυρίως στο "να κουνάτε έπιπλα στο σαλόνι σας". Και στη συνέχεια υπήρχε το κακό Wii U που προσέφερε το Animal Crossing: Amiibo Festival, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι σε στυλ Mario Party, το οποίο ως επί το πλείστον απλώς είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσουν τα ράφια ανα τον κόσμο με Tom Nook amiibos για τα επόμενα χρόνια. Αρκεί να πούμε ότι κανένα από αυτά τα spinoffs δεν τα κατάφερε και το Wii U έγινε η μόνη κονσόλα της Nintendo που δεν είχε πραγματικο Animal Crossing από τότε που ξεκίνησε η σειρά το 2001.

Οι πιο σημαντικές ενημερώσεις στην E3 θα είναι μια ημερομηνία κυκλοφορίας,τίτλος και λεπτομέρειες για gameplay."

Το πιο κοντινό πράγμα σε ένα νέο Animal Crossing παιχνίδι τα τελευταία χρόνια ήταν το Animal Crossing: Pocket Camp του 2017, ένα απλοποιημένο, απογυμνωμένο mobile game που "έσπασε" το κλασικό "γεμίστε ένα σπίτι με έπιπλα" gameplay υπέρ ενος ανοιχτου κάμπινγκ που καταλήγει ως επί το πλείστον να μοιάζει με παζάρι. Ήταν μια ευγενής προσπάθεια που μόνο μερικές φορές έγινε λίγο υπερβολική με τα microtransactions - αλλά ακόμα και έτσι, η προοπτική να έχεις ένα μικρό Animal Crossing κόσμο στο τηλέφωνό σου πάντα ήταν κάπως ανούσια, καθώς ακόμα και με συχνές ενημερώσεις το παιχνίδι ήταν λίγο άδειο.

Οι φίλοι των Animal Crossing αδημονούν για ένα νέο βασικό παιχνίδι, και το Animal Crossing για το Nintendo Switch θα είναι ιδανικό. Το Animal Crossing ήταν πάντα μια σειρά αγαπητή στις κονσόλες όσο και στις φορητές πλατφόρμες, άρα το Switch θα είναι ο,τι καλύτερο. Οι παίκτες θα είναι σε θέση να αποφασίσουν αν θέλουν να παίζουν χαλαρά στον δρόμο, να δουν τα δέντρα και να συλλέξουν έντομα ή να βυθιστούν άνετα στους καναπέδες στο σπίτι για να κάνουν τα ίδια πράγματα για ώρες. Το Switch και το Animal Crossing είναι ένας τέλειος συνδυασμός.

Οι πιο σημαντικές ενημερώσεις που θα μπορούσε να προσφέρει η E3 για το Animal Crossing είναι: ημερομηνία κυκλοφορίας, τίτλος και λεπτομέρειες gameplay. Σίγουρα, η ιδέα της μετακόμισης της Animal Crossing πόλη σας, η συνάντηση γειτόνων και η αποθήκευση επίπλων στο σπίτι σας παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη από τότε που ξεκίνησε η σειρά, αλλά κάθε εκδόση έχει φέρει μαζί της νέα features συνδεσιμότητας από παιχνίδι σε παιχνίδι, συνδέοντας παίκτες από όλον τον κόσμο για να μοιραστούν εμπειρίες. To Nintendo Online είναι ένα τεράστιο όφελος για τη Nintendo και η εταιρεία προσπαθεί τακτικά να την ενσωματώσει στα δημοφιλή παιχνίδια της, όπως το Smash Bros, το Splatoon και το Mario Maker. Ας ελπίσουμε ότι η παρουσίαση του Animal Crossing στην E3 φέρνει μαζί της έναν εντελώς νέο κατάλογο συλλεκτικών οικιακών ειδών, επίπλων, ψαριών και απολιθωμάτων και φυσικά πολλούς λατρεμένους γείτονες που θα βασανίζετε στις 3 π.μ. όταν όλοι κοιμούνται.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN Greece6 παιχνίδια που βρίσκονται σχεδόν πάντα στην E3Madden 20 Superstar Journey - Face of the Franchise Trailer ft. Patrick MahomesSims 4: Island Living Gameplay Demo - E3 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
switch, road, road, switch, live stream, wii u, eve online, nook, nintendo, franchise, super, bros, live, mario, zelda, leaf, happy, home, wii, festival, στυλ, party, mobile, game, νέα, features, online, εταιρεία, hub, ign, aka, wow, eve, journey, face, island, demo, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Καλή Χρονιά, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αποτελεσματα, ign, ημερομήνια, επιπλα, παιχνιδια, τηλεφωνο, eve online, face, game, wow, δεντρα, δωδεκα, εγινε, εντομα, εξελιξη, επρεπε, επιτυχια, εταιρεία, ιδεα, ιδια, ησυχα, θοδωρης, καμπινγκ, καναπεδες, λαμψη, λεπτομερειες, μικρο, παντα, οφελος, παζαρι, παρουσιαση, πλατφορμες, ραφια, σιγουρα, συνεχεια, συντομα, σειρα, σπιτι, στυλ, τιτλος, φυσικα, φωλια, ωρες, aka, super, mobile, demo, eve, festival, features, φιλοι, franchise, happy, home, hub, ιδανικο, island, journey, leaf, live stream, mario, μοιαζει, nintendo, nook, παιχνιδι, party, ρακουν, online, wii, wii u, χαλαρα, bros, ξεκινησε, zelda
Τυχαία Θέματα