Anthem: Tα Caches του Elysian Stronghold δεν θα δίνουν καθόλου armour

Ο ρόλος τους θα είναι κυρίως διακοσμητικός.

Οι παίκτες του Anthem βρήκαν έναν καινούργιο λόγο να είναι εκνευρισμένοι, αφού πριν λίγο έμαθαν ότι τα Caches του Elysian Stronghold δεν θα περιέχουν νέα armor sets, αλλά θα έχουν κυρίως διακοσμητικό ρόλο.

Ο εκνευρισμός, ωστόσο προκύπτει από το γεγονός ότι οι παίκτες δεν είχαν καταλάβει κάτι τέτοιο στην αρχική ανακοίνωση του Elysian Stronghold. Σε ένα σχόλιο σε livestream του παιχνιδιού, όπως μας αποκαλύπτει

το VG247, κάποιος ρώτησε τον lead producer της BioWare, Ben Irving, για το πότε αναμένεται να αποκτήσουν νέα armor sets.

Αυτός λοιπόν απάντησε, δίνοντας μάλιστα αρκετές ελπίδες, ότι τα "Elysian chests θα είναι διαθέσιμα την επόμενη εβδομάδα". Αυτό φυσικά έκανε πολλούς να σκεφτούν ότι τα caches θα έχουν και ολοκαίνουργια armor sets.

Πιο μετά ωστόσο, έγραψε στο Twitter ότι διάβασε την ερώτηση λάθος και ξεκαθάρισε πως τα Elysian Caches θα έχουν κυρίως περιεχόμενα διακοσμητικού χαρακτήρα.

Οι παίκτες εξοργίστηκαν με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, με τον Global Community lead της εταιρείας, Andrew Johnson, να απαντάει πως η BioWare δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται τα παράπονα τους.

"Λυπάμαι που είστε απογοητευμένοι. Ξέρουμε ότι όλοι θέλετε περισσότερα armor sets. Δεν είναι ότι εμείς δεν θέλουμε κάτι τέτοιο, απλά μερικά πράγματα χρειάζονται περισσότερο χρόνο."

Τα Elysian Caches ήταν τμήμα του roadmap που είχε δημοσιευθεί πριν λίγο καιρό. Εκτός από αυτά, νέα missions, events και rewards αναμένονται να έρθουν αρκετά σύντομα στο παιχνίδι.

Αν και το Anthem πάντως είχε μια δύσκολη αρχή, τελικά κατέληξε να γίνει το πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι για τον Φεβρουάριο.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceBioWare: Το Anthem τα βρήκε πιο σκούρα από όσο περιμέναμεΤο Anthem ήταν το καλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι του Φεβρουαρίου 2019Anthem: Αλλαγές στα loot drops

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα