Aτρόμητος – Κηφισιά 3-0: Νέο έτος, παλιές συνήθειες (Highlights)

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς, έμεινε αήττητη για όγδοη σερί αγωνιστική και κράτησε απόρθητη την έδρα της και στο πρώτο ματς του 2024.

Αυτή των Βορείων Προαστίων, παρουσίασε πάλι σοβαρά αμυντικά προβλήματα και έχει ένα τρίποντο στα τελευταία 13 ματς, ενώ αγνοεί ακόμα την εκτός έδρας νίκη.

Την έπιασε από τον λαιμό

Ο Ατρόμητος «έπιασε από τον λαιμό» την Κηφισιά και πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, είχε κάνει τρεις φάσεις και είχε πετύχει ένα γκολ.

Αρχικά, ο Αναγνωστόπουλος είχε αντίδραση στις προσπάθειες των Αντζιέλσκι

(4′), Βαλέντσια (5′) και Γιουμπιτάνα (7′).

Στο 8′ όμως ο Βαλέντσια βρέθηκε εκτός περιοχής από αριστερά, έδωσε κάθετα στον Αντζιέλσκι, αυτός ταχύτατα πάτησε στον Αθανασίου, που έδωσε έτοιμο γκολ για τον Γιουμπιτάνα, ο οποίος εκτέλεσε με το αριστερό.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι τράβηξαν…χειρόφρενο, η Κηφισιά ανέβηκε κάπως, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το τέλος του α’ μέρους.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν πάντως κάποιες τελικές, με Μασούρα και Σάντος, ο Ατρόμητος προσπάθησε με τον Βαλέντσια στο 44′.

Αποτελεσματικοί Περιστεριώτες

Η Κηφισιά, ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο δυνατά στο β’ και στο 46′ ο Σάντος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.

Στο 49′, ο Μασούρας μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το δυνατό σουτ, όμως ο Τσιντώτας είχε αντίδραση.

Μία αβλεψία της άμυνας των φιλοξενούμενων όμως, ήταν αρκετή για να γίνει το 2-0. Στο 56ο λεπτό συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ κοντά στην περιοχή της Κηφισιάς, εκτέλεσαν γρήγορα και ο Γιουμπιτάνα πάσαρε στην κενή εστία για τον Κούεν, που έκανε το 2-0 ανενόχλητος!

Στο 66’, ο Σάντος είχε άλλη μία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Τσιντώτας του είπε «όχι».

Στην αντίπερα όχθη όμως, οι γηπεδούχοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί, με δύο αλλαγές του Ίλιτς, να συνεργάζονται για το 3-0 στο 78’. Συγκεκριμένα, ο Κούντε έβγαλε με κάθετη πάσα τετ-α-τετ τον Βέργο και αυτός εκτέλεσε, ερχόμενος από κανονική θέση, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ, αφού στις καθυστερήσεις, αρχικά ο Τετέη κέρδισε πέναλτι για ανατροπή από τον Τσιντώτα, όμως ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφασή του με θέαση του replay, κιτρινίζοντας μάλιστα για θέατρο τον παίκτη της Κηφισιάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 3-0

Stoiximan Super League 2023/24, 16η Αγωνιστική, Δημοτικό Περιστερίου

Γκολ: 8′ Γιουμπιτάνα, 56’ Κούεν

Διαιτητής: Ανδριανός

Βοηθοί: Φωτόπουλος, Οικονόμου

Κίτρινες: Γκονθάλεθ, Γιουμπιτάνα – Αντερέγκεν, Γκόμπελιτς, Παπασάββας, Τετέη

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας – Κιβρακίδης, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Αθανασίου – Κούεν, Γκονθάλεθ (76’ Έρλινγκμαρκ), Φριντζόνσον (67΄Κούντε) – Γιουμπιτάνα (82΄Ντιρκς), Αντζιέλσκι (67’ Βέργος), Βαλέντσια (77΄Τζοβάρας).

Κηφισιά (Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος – Μασούρας, Βαφέας, Λαντρ, Γκόμπελιτς – Παπασάββας (77΄Πέιος), Κωνσταντακόπουλος, Ιπαλίμπο (63΄ Μπιφουμά)- Σάντος (85΄ Κλωναρίδης), Οζέγκοβιτς (77’ Τέτεη), Αντερέγκεν (63΄Ίλιεφ).

Keywords
Τυχαία Θέματα