Disney Plus: Κι άλλα κινούμενα σχέδια για την streaming υπηρεσία

Gargoyles > DuckTales.

Το Disney Plus προσθέτει στο ρόστερ του πολλές ακόμα σειρές κινουμένων σχεδίων και πιο συγκεκριμένα την πλειοψηφία των Disney Afternoon καρτούν, δηλαδή "DuckTales", "Chip n’ Dale’s Rescue Rangers", "TaleSpin", "Darkwing Duck", "Gargoyles", "Goof Troop", ακόμα και "Adventures of the Gummi Bears".

Η επερχόμενη streaming υπηρεσία της Disney, που θα δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να βλέπει

από το σπίτι του -και μάλιστα από πολλές συσκευές- ταινίες και σειρές που θα έχει η Disney από τις 12 Νοεμβρίου και μετά, ανακοίνωσε τα νέα μέσω την επίσημη σελίδα της στο Instagram.

Η σειρές κινουμένων σχεδίων του Disney Afternoon, του συγκεκριμένου τηλεοπτικού μπλοκ της Ντίσνεϊ ήταν από τα πιο δημοφιλή καρτούν, με σειρές όπως το Gargoyles που τείνουν να γίνουν "cult classic". Το απογευματινό αυτό πρόγραμμα που περιείχε αυτές τις σειρές ξεκίνησε το 1990 και σταμάτησε το 1997, μετά την ανάδειξη δυνατών ανταγωνιστών όπως τα Cartoon Network and Nickelodeon. Το "DuckTales" ωστόσο έχει αποδειχθεί ως μια ανθεκτικά δημοφιλές, μιας και η σειρά επανεκκινήθηκε το 2017 και συνεχίζει ακόμα, ενώ το "Gargoyles" καταλήγει πολύ συχνά σε τοπ 100 λίστες των μέσων.

Μάλιστα, κάποιες σειρές έγιναν τόσο δημοφιλείς που γέννησαν και τα δικά τους βιντεοπαιχνίδια στο NES (Nintendo Entertainment System), τα οποία είχαν και πολύ καλή αποδοχή από κοινό και κριτικούς. Να σημειώσουμε πως αυτά τα παιχνίδια, Ducktales 1 και 2, Rescue Rangers 1 και 2, Darkwing Duck και Talespin, έλαβαν όλα ειδικό port για να μπορούν να παιχτούν σε PS4, PC και Xbox One ως μέρος του Disney Afternoon Collection.

Το line-up του Disney Afternoon στέκεται στο πλάι κι άλλων, ήδη ανακοινωμένων animated σειρών, όπως τη νέα έβδομη σεζόν του "Star Wars: The Clone Wars", το "Marvel’s What If", τους "The Simpsons" και πολλά πολλά ακόμα που σίγουρα ετοιμάζει η Disney.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceDisney+: Νέες σειρές αποκαλύπτει η MarvelThe Lady and the Tramp - Live-Action Movie TrailerΗ Marvel Television ετοιμάζει τις δικές της σειρές για το Disney+

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα