El Clasico: Μονομαχούν για τη μοναξιά της κορυφής

Οι δυο «αιώνιοι» της Ισπανίας έχουν από 22 βαθμούς και ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας, με την Μπαρτσελόνα να υπερτερεί στη διαφορά των γκολ. Αυτή θα είναι η 249η φορά, που οι δυο ομάδες θα συναντηθούν με τους «μερένχες» να μετρούν εκατό νίκες και τους «μπλαουγκράνα» 99. Επίσης, 52 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στη Μαδρίτη, οι γηπεδούχοι μετρούν 66 νίκες, οι φιλοξενούμενοι 30 και 25 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Η αξία της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι υπολογίζεται στα 837,5 εκατομμύρια ευρώ και της αυτής του Τσάβι στα 813,7

εκατομμύρια ευρώ. Οι δυο ομάδες κοστίζουν 1,65 εκατομμύρια ευρώ. Το περιοδικό «Forbes» υπολογίζει την αξία της Ρεάλ Μαδρίτης στα 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια και την κατατάσσει στη 13η θέση των ακριβότερων ομάδων. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη 15η θέση με πέντε δισεκατομμύρια δολάρια. Επίσης, ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι αυτή τη στιγμή ο ακριβότερος παίκτης των δυο ομάδων, καθώς η αξία του υπολογίζεται στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να παραταχθεί με τον Λούνιν στην εστία και τους Μιλιτάο και Ρούντιγκερ στο κέντρο της άμυνας. Οι Αλάμπα και Καρβαχάλ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μόντριτς, Τσουαμενί και Κρόος να είναι η τριάδα της μεσαίας γραμμής. Στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Βαλβέρδε, Βινίσιους και Μπενζεμά.

Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα θα ξεκινήσει με τον Τερ Στέγκεν στην εστία και τοςυ Κουντέ και Γκαρσία στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπαλντέ και Άλμπα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Γκάβι, Ντε Γιονγκ και Πέδρι. Οι Ραφίνια, Ντεμπελέ και Λεβαντόφσκι θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
El Clasico, Μονομαχούν,El Clasico, monomachoun