Joker: Μελαγχολικός ο Joaquin Phoenix σε νέα φωτογραφία από την ταινία

"Editing #Joker"

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του "Joker", Todd Phillips, μοιράστηκε μια νέα ασπρόμαυρη φωτογραφία του Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck, πριν γίνει Joker.

Ο Phillips δημοσίευσε τη φωτογραφία

μέσω Instagram, λέγοντας "Editing #Joker" και αφήνοντας να εννοηθεί ότι ασχολείται αυτές τις μέρες με το μοντάζ της ταινίας που τελείωσε τα γυρίσματα τον Δεκέμβριο.

Η φωτογραφία δείχνει τον Joaquin Phoenix ως τον αποτυχημένο stand-up κωμικό, Arthur Fleck, πριν καταλήξει ως ο γνωστός Joker - αντίπαλος του Batman.

Όσο για τον Σκοτεινό Ιππότη, έχει επιβεβαιωθεί ότι ο νεαρός Bruce Wayne και ένας νεώτερος από το συνηθισμένο, Alfred Pennyworth, θα είναι στην ταινία.

Τον πατέρα του Bruce, Thomas Wayne, θα υποδυθεί ο Brett Cullen μετά την αποχώρηση του Alec Baldwin εξαιτίας θεμάτων προγραμματισμού.

Το "Joker" θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019 και ήταν στην λίστα μας για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΓυρίσματα τέλος για την ταινία "Joker"Ηθοποιός του "Gotham" συγκρίνει τον χαρακτήρα του με τον Joker του Joaquin PhoenixJoker: Βρέθηκαν οι Bruce Wayne και Alfred Pennyworth

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα