Oσασούνα – Κάδιθ 2-0: Ο συνήθης ύποπτος Μπούντιμιρ (highlights)

Η ομάδα της Παμπλόνα, κέρδισε δεύτερο σερί ματς και ουσιαστικά καθάρισε νωρίς για την παραμονή, αφού επέκτεινε στους 15 πόντους τη διαφορά από τη σημερινή αντίπαλό της.

Οι Ανδαλουσιάνοι από την άλλη, παρέμειναν χωρίς τρίποντο από την 1η Σεπτεμβρίου και χωρίς γκολ για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται καλά και να χάνουν ευκαιρίες με τους Φάλι και Ράμος. Η Οσασούνα, απείλησε από την άλλη στο α’ με Μουνιόθ, Μπούντιμιρ και

Ρ. Γκαρθία.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και ειδικά μετά το 60′, υπήρχε στο γήπεδο μόνο η Οσασούνα.

Στο 63ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έλυσαν τον γόρδιο δεσμό, με τον Ρ. Γκαρθία να κάνει ωραία σέντρα από δεξιά με το αριστερό και τον Μπούντιμιρ να νικά τον Φάλι στην εναέρια μονομαχία, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Λεδέσμα, σκοράροντας για 12η φορά στη σεζόν και δεύτερη συνεχόμενη.

Η Κάδιθ, προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν έκανε υποψία ευκαιρίας και στις καθυστερήσεις, ο Αρέσο προωθήθηκε σε αντεπίθεση από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή, έδωσε στον Μπούντιμιρ και ο Κροάτης φορ, καθάρισε το ματς για τους γηπεδούχους, με ιδανικό τελείωμα σε τετ-α-τετ-.

Οσασούνα (Αράσατε): Ερέρα – Πένια (60′ Αρέσο), Ν. Γκαρθία, Εράνδο, Μοχίκα (67′ Κρουθ) – Μονκαϊόλα, Μουνιόθ (60′ Ιμπάνιεθ), Ορόθ (78′ Μπάρχα)- Ρ. Γκαρθία (78′ Τορό), Μπούντιμιρ, Γκόμεθ.
Κάδιθ (Πελεγκρίνο): Λεδέσμα – Μερέ (77′ Γκουαρδιόλα), Φάλι, Τσουστ – Θαλδούα (46′ Αλέχο), Εσκαλάντε (64′ Σαμασέκου), Αλκαράθ, Ναβάρο (73′ Ματσίς), Πίρες – Χουάνμι, Ράμος (64′ Γκόμες).

Keywords
Τυχαία Θέματα