Νάπολι – Τζένοα 1-1: Ο Ενγκόνγκε της έδωσε ελπίδες (videos)

H Νάπολι υποδέχτηκε την Τζένοα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» για την 25η αγωνιστική της Serie A. Σε μια μάχη για να μπει η Νάπολι στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, οι γηπεδούχοι πήραν εν τέλει τον βαθμό της ισοπαλίας, φτάνοντας στο -2 από την Ρόμα.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο η Νάπολι κυκλοφορούσε πολύ την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Οι «παρτενοπέι» είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Κβαρατσκέλια να φτάνει κοντά στο 1-0, αλλά ο Μαρτίνες είχε την απάντηση για τους φιλοξενούμενους στο 3’.

Λίγα λεπτά μετά, ο Μαρτίνες αποσόβησε γκολ του Ανγκουισά από την άκρη της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μαρτίνες. Στις καθυστερήσεις του αγώνα υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι αλλά ο διαιτητής δεν συγκινήθηκε, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βάλουν το γρήγορο γκολ με τέρμα του Φρέντρουπ στο 47’ μετά από πάσα του Ρετέγκι. Η Νάπολι άρχισε να πιέζει για να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Είχε τη στιγμή της με μια εκτέλεση φάουλ με εκτέλεση του Ανγκουίσα και τον Μαρτίνεζ να μπλοκάρει. Στο 87’ ο Κβαρατσκέλια σούταρε από την άκρη της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να πηγαίνει προς την κάτω δεξιά γωνία και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει και να την σταματά. Στις καθυστερήσεις η Νάπολι θα πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με τον Ενγκόνγκε.

Την επόμενη αγωνιστική η Νάπολι θα παίξει εκτός έδρας με την Κάλιαρι (25/2, 16:00), ενώ η Τζένοα θα υποδεχτεί την Ουντινέζε (24/2, 21:45).

Νάπολι (Βάλτερ Ματζάρι): Μέρετ- Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Όστιγκαρντ (46’ Νάταν), Ματσόκι (66’ Ολιβέρα)- Ανγκουίσα, Λομπότκα, Τραορέ (59’ Λίντστρομ)- Πολιτάνο (59’ Ενγκόνγκε), Κβαρατσκέλια, Σιμεόνε (66’ Ρασπαντόρι)

Τζένοα (Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο): Μαρτίνες- Βάσκεζ, Μπάνι, Ντε Βίντερ- Μάρτιν, Φρεντρούπ, Μπάντελι, Μεσάιας Τζ. (75’ Μαλινόβσκι(93’ Στρούτμαν)), Σαμπελί (93’ Τσιταντίνι)- Γκούντμουντσον (83’ Βιτίνια), Ρετέγκι (75’ Εκουμπάν)

Keywords
Τυχαία Θέματα