“Sportitalia”: “Ο Ζοσέ Μπότο αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ”

Δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας sportitalia.com αναφέρει σήμερα (8/7) ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο αποχωρεί από την ομάδα. Υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για τερματισμό της συνεργασίας τους και ότι πλέον ο Πορτογάλος είναι ελεύθερος να αναζητήσει αλλού συνεργασία. Από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, πάντως, δεν επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ.

Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι: “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -ΝΑΙ- Ο αθλητικός διευθυντής Ζοζέ Μπότο αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκης: συμφωνία για τον τερματισμό της συνεργασίας”. Ο υπότιτλος λέει: “Ο Πορτογάλος απελευθερώνεται από το συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο και τώρα αναζητά νέα ομάδα: στο παρελθόν τον προσέγγισαν η Ρόμα και η Σπέτσια από την Ιταλία”.

Το κείμενο του δημοσιεύματος λέει: “Ο Ζοσέ Μπότο φεύγει από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και πιθανώς την Ελλάδα μετά από μία σεζόν: ο αθλητικός διευθυντής των Ελλήνων έχει έρθει σε συμφωνία αυτές τις ώρες, σύμφωνα με όσα συνέλεξε η συντακτική ομάδα του Sportitalia, για τη λύση του συμβολαίου που τον έδενε με τον σύλλογο. Και τώρα είναι ελεύθερος να αναζητήσει νέα συνεργασία.

Ο Πορτογάλος ήταν στο παρελθόν στη διοίκηση και στο σκάουτινγκ της Μπενφίκα για μεγάλο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, συμβάλλοντας στον εντοπισμό πολλών από τους παίκτες που ανακάλυψαν και εκτιμούσαν οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια. Στην Ιταλία, ήταν κοντά στη Ρόμα στο παρελθόν, ενώ τον προσέγγισε και η Σπέτσια πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ”.

Δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Μπότο από τον ΠΑΟΚ υπήρξαν και στο παρελθόν στην Ιταλία. Με δεδομένο ότι οι διοικούντες τον σύλλογο δεν επιβεβαιώνουν, μέχρι ώρας τουλάχιστον, ότι υπάρχει τέτοια απόφαση, μένει να φανεί αν υπάρχει αλήθεια στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ή όχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα