ΠΑΟΚ: Χαμηλούς τόνους για Μπάγερν ο ατζέντης του Κοτάρσκι (pic)

Το θέμα που έφερε χθες (17/7) στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Φλόριαν Πλέτενμπεργκ του Sky Sport, ότι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει προστεθεί στη λίστα των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων της Μπάγερν Μονάχου, έβαλε φωτιά, όπως ήταν φυσικό, όχι μόνο στην “ασπρόμαυρη” επικαιρότητα, αλλά και στην Κροατία, χώρα καταγωγής του 23χρονου τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και αρχηγού της Εθνικής ομάδας

Νέων της πατρίδας του.

Τα κροάτικα ΜΜΕ ασχολήθηκαν και σήμερα (18/7) έντονα με το ενδεχόμενο μιας τέτοιας κίνησης, μιας και το brand name της Μπάγερν Μονάχου είναι τέτοιο, που κανέναν δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο. Η ιστοσελίδα 24sata.hr, λοιπόν, απευθύνθηκε στον ατζέντη του παίκτη, τον Βιντσέντζε Καβαλιέρε, και του ζήτησε να σχολιάσει την είδηση. Ο τελευταίος προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να αλλάξει τη συζήτηση, αφήνοντας εκτός κάδρου την Μπάγερν.

Excl. Dominik #Kotarski: The 23 y/o from PAOK Saloniki is a new player on the list of FC Bayern!

Some bosses have a very high opinion about him
Internal discussions ongoing
One of many new goalkeeper options next to Mamardashvili.

Still no final decision about… pic.twitter.com/HkCQfYcML5

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) July 17, 2023

Στο δημοσίευμα, που έχει τίτλο “Νεαρός «φλογερός» πριν από τη μεταγραφή της ζωής του στην Μπάγερν; Ο ατζέντης του σχολιάζει: Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν”, αναφέρεται ότι… “ο πρώην τερματοφύλακας της Ντιναμό, του Άγιαξ και της Γκόριτσα αγοράστηκε από τον ΠΑΟΚ πέρυσι για δύο εκατομμύρια ευρώ, έπαιξε για την Κροατία στο Euro και οι Γερμανοί τον βλέπουν πλέον ως τον μελλοντικό πρωταθλητή της Allianz Arena”.

Σε ό,τι αφορά στο σχόλιο, που έκανε στην ιστοσελίδα ο ατζέντης του Κοτάρσκι, αυτός είπε: “Πράγματι, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν. Πολλοί σύλλογοι επικοινωνούν μαζί μας, αλλά δεν θα ήταν σωστό για τον ΠΑΟΚ να σχολιάσουμε μια πιθανή μεταγραφή, μέχρι να γίνει κάτι συγκεκριμένο. Επίσης, τα ονόματα των συλλόγων, που ενδιαφέρονται για αυτόν, δεν είναι αυτά που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ”.

Και πρόσθεσε ο Καβαλιέρε: “Κατά τη γνώμη πολλών, ο Κοτάρσκι είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς τερματοφύλακες στην Ευρώπη και έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του, τόσο στον σύλλογο όσο και στην Εθνική ομάδα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα