Παπαγιάννης: «Ήθελα μια αλλαγή και πήρα την απόφασή μου»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, πέρασε τα ιατρικά τέστ, πριν υπογράψει την Τετάρτη (19/7) στη Φενέρμπαχτσε, περιηγήθηκε στην έδρα της νέας ομάδας του και μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της τουρκικής ομάδας στο “Fenerbahce TV” , με την βοήθεια μεταφράστριας στο στούντιο.

Ο διεθνής σέντερ αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα τεχνικό της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρη Ιτούδη, ενώ επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά

του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη:

«Ήταν μια πολύ σημαντική ευκαιρία για εμένα. Θέλω να ξεκινήσουμε σωστά και να πετύχουμε καλά πράγματα αυτή τη σεζόν. Για λίγο καιρό είχα αποφασίσει να απέχω από τα social media. Όταν επέστρεψα σε αυτά είδα πολλά μηνύματα. Απόλαυσα τον τρόπο που ο κόσμος επικοινώνησε μαζί μου. Ήθελα μια αλλαγή στην καριέρα μου. Μίλησα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Νικ Καλάθη, αλλά κυρίως μίλησα με τον προπονητή και πήρα την απόφασή μου.

Ήμουν πολύ νέος όταν επιλέχθηκα στο Draft και δεν είχα την απαιτούμενη εμπειρία για να ξεπεράσω τα εμπόδια. Όμως, δουλεύω σκληρά και θέλω να βελτιώνομαι. Αυτός είναι ο στόχος μου.

Πέρυσι επιλέχθηκα να είμαι ο αρχηγός της ομάδας και ένιωσα μεγάλη περηφάνια. Αυτή η αλλαγή ομάδας δεν θα αλλάξει ποτέ τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό, που θα έχει πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου. Υπήρξα στην ομάδα επτά χρόνια και πήρα μια μεγάλη ευκαιρία».

Τα ποσοστά στο τρίποντο δεν προέκυψαν απλά πέρυσι. Πάντα πίστευα πως μπορώ να έχω αυτές τις επιδόσεις. Όμως, πέρυσι το έβγαλα και στο παρκέ. Θα μου είναι εύκολο να συνεργαστώ με τον Νικ, γιατί έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Νομίζω πως θα κάνουμε ωραία πράγματα μαζί».

Νομίζω θα τα πάμε καλά. Παίζει και ο Σερτάκ Σανλί σε αυτή τη θέση, παίζω και εγώ. Επίσης, ο Τζόναθαν Μότλεϊ έδειξε ότι μπορεί να παίξει και στο “4”. Έτσι νομίζω πως θα πάνε τα πράγματα και όλα θα κυλήσουν όμορφα».

Keywords
Τυχαία Θέματα