Stoiximan Super League: Φινάλε στην κανονική περίοδο

Το ματς που ξεχωρίζει είναι η αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης», ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 41 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 58 βαθμούς. Στα 63 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στη Θεσσαλονίκη, οι «κίτρινοι» έχουν 25 νίκες και οι «κιτρινόμαυροι» 20. Επίσης, 18 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, με τα γκολ να είναι

79-73 υπέρ του Άρη.

Στη Λαμία, η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Αθ. Διάκος» τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 34 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 57 βαθμούς. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά μετράει έξι νίκες σε ισάριθμα ματς των δυο ομάδων στη Λαμία, με τα γκολ να είναι 11-0.

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 24 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 55 βαθμούς. Στις 46 προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων οι Κρητικοί μετρούν εννέα νίκες και οι «πράσινοι» 22. Επίσης, 15 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, με τα γκολ να είναι 75-60 υπέρ του «τριφυλλιού».

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Βόλο ΝΠΣ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 57 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 20 βαθμούς. Στα πέντε προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τέσσερις νίκες, ενώ μια φορά οι Βολιώτες έφυγαν από το ματς με τον βαθμό της ισοπαλίας. Τα γκολ είναι 17-3 υπέρ των Πειραιωτών.

Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με 24 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 31 βαθμούς. Στα δυο προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στις Σέρρες, οι φιλοξενούμενοι έχουν μια νίκη και μια ισοπαλία, ενώ έχουν σκοράρει μόλις μια φορά σε δυο ματς (1-0).

Στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση με 17 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 27 βαθμούς. Στα 18 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι Γιαννιώτες έχουν δέκα νίκες και οι Περιστιεριώτες τρεις. Επίσης, πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 27-10 υπέρ της ομάδας των Ιωαννίνων.

Τέλος, στην Καισαριανή η Κηφισιά θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση με 18 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με 19 βαθμούς. Στο ματς του πρώτου γύρου, οι Αγρινιώτες είχαν επικρατήσει 3-0 της ομάδας των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Κυριακή 3 Μαρτίου

Άρης-ΑΕΚ (19:30 Novasports Prime)
ΑΕ Κηφισιά-Παναιτωλικός (19:30)
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (19:30)
Ολυμπιακός-Βόλος ΝΠΣ (19:30)
Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (19:30 Novasports4HD)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος (19:30 Novasports2HD)
ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ (19:300)

Keywords
Τυχαία Θέματα