Ο Άντονι ήρθε στη Γιουνάιτεντ επειδή παίκτης της Λίβερπουλ στο τσακ δεν υπέγραψε

10:56 3/3/2024 - Πηγή: Contra

Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ επιβεβαίωσε ότι είχε συνομιλίες με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ. Ο Χάκπο εντάχθηκε στους "κόκκινους" τον Ιανουάριο του 2023, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο ύψους 35,4 εκατομμυρίων λιρών, ενώ κόστισε 60 εκατομμύρια για να έρθει στο Άνφιλντ.

Ωστόσο, προτού συμεί αυτό, είχε συνδεθεί έντονα με τη Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, όταν ο συμπατριώτης του Τεν Χαχ ανέλαβε τα ηνία της Γιουνάιτεντ υπήρξε έντονο ενδιαφέρον

για τον Ολλανδό και ο ίδιος αποκάλυψε ότι μίλησε με τον τεχνικό των "Κόκκινων Διαβόλων" και τους εκπροσώπους του συλλόγου για μια πιθανή μετακίνηση. Όμως, η κίνηση δεν υλοποιήθηκε ποτέ και η Γιουνάιτεντ ξόδεψε 100 εκατομμύρια για τον Άντονι από τον Άγιαξ.

Ο Χάκπο, έχοντας ήδη κερδίσει το πρώτο του τρόπαιο με τον σύλλογο την περασμένη εβδομάδα, δεν μετανιώνει για την κίνηση που έκανε.

"Νομίζω ότι ήταν το καλοκαίρι πριν (από την ένταξή μου στη Λίβερπουλ) που ήμουν σε επαφή με τον σύλλογο του Μάντσεστερ", δήλωσε στο Sky Sports. Μίλησα και με τον μάνατζερ, προφανώς, είναι Ολλανδός, οπότε ναι, μίλησα και μαζί του. Αλλά στο τέλος, δεν προχώρησε και τελείωσε εκεί. Το χειμώνα ήρθε η Λίβερπουλ... η καλύτερη απόφαση για μένα".

Ο Γκάκπο σκόραρε δύο φορές εναντίον της Γιουνάιτεντ στο 7-0 στο Άνφιλντ την περασμένη σεζόν και έχει συνολικά 18 γκολ σε 63 παιχνίδια.

Από την άλλη μεριά, ο Άντονι ειδικά στην δεύτερή του σεζόν στατιστικά έχει τραγικές επιδόσεις, ενώ επίσης αγωνιστικά δεν βοηθά δημιουργικά την ομάδα. Η Μάντσεστερ πλήρωσε περισσότερα για τον Βραζιλιάνο που με βάση τις δηλώσεις του Χάκπο, ήταν η δεύτερη εναλλακτική πίσω από τον ολλανδό ο οποίος έχει μεγαλύτερη συνεισφορά στην ομάδα του Κλοπ.

Παρόλο που ο Χάκπο ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού στο "σπιίτι" του, τα νούμερά του είναι παραπάνω από αξιοπρεπή. Είναι 24 χρονών και με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης, επομένως στο Μάντσεστερ αρκετοί ίσως να αισθάνονται πως έχασαν ένα σημαντικό "μεταγραφικό" ντέρμπι με την αντίπαλό τους.

Διαβάστε περισσότερα

Δύο τεράστιες ομάδες ήθελαν να σπάσουν τον δανεισμό του Άμραμπατ, γιατί χάλασε η δουλειά

Γιουνάιτεντ: Δουλεύουν πίσω από την πλάτη του Τεν Χαχ, μυστικό ραντεβού με τον πιο ακριβό προπονητή

Keywords
Τυχαία Θέματα