Stoiximan Super League: Προχωράει η επαγγελματική διαιτησία

Στη συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού πήραν μέρος οι Ανδρέας Γκάμαρης, Τάσος Παπαπέτρου, Βασίλης Φωτιάς, Βαγγέλης Μανούχος, Τρύφωνας Πετρόπουλος και Ανδρέας Φωτόπουλος. Επίσης, την ΚΕΔ εκπροσώπησαν οι Σταύρος Μάνταλος, Αντώνης Καρατζίκας και Ελένη Λαμπαδαρίου.

Ο Βρούτσης δήλωσε μετά τη συνάντηση: «Η θέσπιση της επαγγελματικής διαιτησίας αποτελεί νόμο της Πολιτείας και οφείλουμε να προχωρήσουμε στην εφαρμογή του. Τον πρώτο λόγο στο πώς θα λειτουργήσει η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να έχουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι, δηλαδή

οι διαιτητές και οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες. Ειδικά οι διαιτητές που έχουν και τη διεθνή εμπειρία, δύνανται να βοηθήσουν τα μέγιστα σε αυτήν την κατεύθυνση».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Σχετικά με τα θέματα ασφάλειας που δικαιολογημένα τους προβληματίζουν, τους διαβεβαίωσα ότι το νέο νομοθετικό μας πλαίσιο θα είναι ορθολογικό, σαφές και εν τέλει απαρέγκλιτα εφαρμόσιμο. Ως εκπρόσωπος του ελληνικού κράτους ντρέπομαι για τα συνεχιζόμενα φαινόμενα εναντίον τους. Πρέπει να γίνει σε όλους πεποίθηση ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι άνθρωποι και εργαζόμενοι, οπότε ακόμα και στην περίπτωση του λάθους ουδείς νομιμοποιείται να απειλεί τους ίδιους και τις οικογένειές τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα