United Cup: Αισιόδοξη η υπόλοιπη Εθνική

Οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Παπαμιχαήλ, Γραμματικοπούλου και Σακελλαρίδης τόνισε πως οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη αποτελούν παραδείγματα για εκείνους και πως προσπαθούν να ακολουθήσουν τα βήματά τους. Αναλυτικά δήλωσαν:

Τσιτσιπάς «Είναι υπέροχο που επιστρέψαμε, ανυπομονούμε. Θα ξεκινήσουμε σύντομα να δουλεύουμε, για να συνηθίσουμε τις συνθήκες. Είναι ακόμα νωρίς να ξέρουμε πώς θα πάει. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, έχουμε το πάνω χέρι έχοντας τον Στέφανο και τη Μαρία, δύο αθλητές που είναι κορυφαίοι στην παγκόσμια κατάταξη. Ο στόχος μας, λοιπόν, είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος,

ίσως να κερδίσουμε και το event. Και οι άλλες ομάδες, όμως, είναι πολύ δυνατές, έχουν πολύ καλούς παίκτες. Αγωνιστικά, από την πλευρά των κοριτσιών είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Η Μαρία τελείωσε καλά τη χρονιά, η Δέσποινα έπαιζε μέχρι τον Δεκέμβριο, όπως και η Βαλεντίνη. Οπότε, είναι έτοιμες αν χρειαστεί να μπουν στο γήπεδο. Σε ό,τι αφορά τους άνδρες, είχαμε καλό pre-season με τον Στέφανο. Κάναμε καλές προπονήσεις, ενώ ο άλλος Στέφανος παίζει πολλά τουρνουά όλη τη χρονιά, οπότε είμαι σίγουρος πως αν χρειαστεί να παίξει είναι διαθέσιμος».

Παπαμιχαήλ: Είναι μεγάλα παραδείγματα η Μαρία και ο Στέφανος. Τους παρακολουθούμε όλη τη σεζόν και ανυπομονούμε κάθε φορά να παίξουμε μαζί τους, είναι ευκαιρία να μάθουμε από εκείνους. Εκείνοι άνοιξαν τον δρόμο και εμείς προσπαθούμε να ακολουθήσουμε. Εγώ και ο Πέτρος μπήκαμε στο Τop 100 στο διπλό. Παλεύουμε και είμαστε ενθουσιασμένοι που ακολουθούμε τα βήματά τους».

Γραμματικοπούλου: «Συμφωνώ με τη Δέσποινα, είναι δώρο για εμάς να μαθαίνουμε από αυτούς που είναι στην κορυφή, από τον Στέφανο και τη Μαρία. Είναι ώθηση για όλη τη χρονιά το να μαθαίνουμε πώς παλεύουν και η στήριξή τους. Η ομάδα μας είναι πολύ ενωμένη και είμαι ενθουσιασμένη που έχω μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν έχουμε μεγάλες προσδοκίες, αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε όπως πέρυσι. Ελπίζω να το απολαύσουμε ξανά».

Σακελλαρίδης: «Ήταν διασκεδαστικό πέρυσι, πολύ περισσότερο από όσο είναι όταν παίζεις μόνος. Μοιράζεσαι τη χαρά στο court, δουλεύεις ως ομάδα και αυτό σου δίνει έξτρα κίνητρο στην προπόνηση. Είναι και καλή προετοιμασία για το Australian Open για τον Στέφανο και τη Μαρία, θα παίξουν εκεί και τα κορίτσια. Είναι ένα υπέροχο τουρνουά».

Keywords
Τυχαία Θέματα