Super League 1: Ημέρα ντέρμπι σε Τούμπα και «Αγιά Σοφιά»

Στην «Αγιά Σοφιά», η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, μετά από δυο ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με εννέα βαθμούς, μετά από τρία ματς. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 67 φορές με γηπεδούχους τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι μετρούν 22 νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 21 νίκες, ενώ 24 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ

είναι 80-78 υπέρ των Πειραιωτών.

Στις 20:30, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Τούμπας τον Άρη, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με έξι βαθμούς, ενώ οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην όγδοη θέση με τρεις βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 63 φορές κατά το παρελθόν στην Τούμπα, με τους «ασπρόμαυρους» να μετρούν 34 νίκες και τους «κίτρινους» έντεκα. Επίσης, 18 ματς των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 95-45 υπέρ του «Δικέφαλου» του Βορρά.

Στις 18:00, η Κηφισιά θα υποδεχτεί στην Καισαριανή τον Πανσερραϊκό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με τρεις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με δυο βαθμούς. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά, που οι δυο ομάδες θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους».

Τέλος, στις 15:00 ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση με τρεις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση με τέσσερις βαθμούς. Στις 13 προηγούμενες αναμετρήσεις στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», οι Αρκάδες έχουν έξι νίκες και οι Γιαννιώτες δυο. Επίσης, πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 20-12 υπέρ των γηπεδούχων.

Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

ΠΑΣ Λαμία-ΟΦΗ 2-2
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-5

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00 Novasports Prime)
ΑΕ Κηφισιάς-Πανσερραικός (18:00)
ΠΑΟΚ-Άρης (20:30 Novasports Prime)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (21:30)

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Ατρόμητος-Βόλος ΝΠΣ (18:00 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα