Στην Μπάρτσα δεν έκανε, η Παρί έχει πλάνο ενώ ο παίκτης πετάει φωτιές στην Bundesliga

10:26 17/9/2023 - Πηγή: Contra

Ο Τσάβι Σίμονς χρειάστηκε να κάνει βήματα πίσω στην καριέρα του για να φτάσει να είναι εκ νέου θέμα συζήτησης μεταξύ των κορυφαίων. Αρχικά, η Μπαρτσελόνα τον απέκτησε αλλά η σχέση αυτή δεν προχώρησε καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν έπεισε την άλλη.

Στη συνέχεια ο διεθνής μέσος συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, δεν μπόρεσε να κάνει το ξεπέταγμά του με τον περισσότερο κόσμο να πιστεύει ότι όσο συζητήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια για το ταλέντο του ήταν λόγια του αέρα και ο παίκτης θα έμενε στην ιστορία ως

"what if".

Εν τέλει αποφασίστηκε ο Ολλανδός να μείνει ελεύθερος και με τη συνθήκη αυτή υπέγραψε στην PSV. Το μόνο που ζήτησε η ΠΣΖ ήταν να έχει το πρώτο χέρι στην αγορά του Σίμονς με το απίθανο ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Πράγματι, ο 20χρονος ήταν τόσο καλός που οι Καταριανοί δεν έχασαν την ευκαιρία και τον πήραν πίσω.

Ωστόσο, οι Γάλλοι θεώρησαν σωστό ο ποδοσφαιριστής να παίξει εκ νέου δανεικούς αλλά αυτή τη φορά με μεγαλύτερο ζόρι για λογαριασμό της Λειψίας στην Bundesliga. Το μέχρι στιγμής πρόσημο κάτι παραπάνω από θετικό για τον Τσάβι Σίμονς που σε πέντε αναμετρήσεις μετράει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα