To Apex Legends θα τιμωρεί το Leave

Έφτασε ο καιρός και γι' αυτό.

Νέα μέτρα φαίνεται να παίρνουν οι δημιουργοί του Apex Legends, τιμωρώντας όσους αποφασίζουν να φύγουν αρκετά νωρίς από το παιχνίδι.

Τι εννοούμε όμως με την έννοια νωρίς; Όπως τονίζει και το pcgamer, σε περίπτωση που ένας παίκτης χτυπηθεί θανάσιμα και δεν περιμένει να δει αν κάποιος συμπαίκτης του θα τον κάνει revive, τότε πολύ απλά θα τρώει και την ανάλογη ποινή.

Η δεύτερη περίπτωση, στην οποία πάλι κάποιος θα τρώει ποινή, αφορά τους παίκτες οι οποίοι θεωρούν

ότι δεν έπεσαν την κατάλληλη στιγμή ή δεν διάλεξαν τον κατάλληλο ήρωα και για το λόγο αυτό εγκατέλειψαν το παιχνίδι (αφήνοντας έτσι την ομάδα με έναν παίκτη λιγότερο).

Ας μην ξεχνάμε ότι το Apex Legends κέρδισε ένα αστρονομικό ποσό τον Φεβρουάριο, επομένως για να συνεχίσουν οι developers να έχουν ευχαριστημένη την κοινότητα, είναι λογικό να φέρνουν και νέα feats. Το συγκεκριμένο, όμως, εμφανίστηκε χθες, εξαιτίας ενός λάθους που έκαναν στη Respawn, νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζαν. Το λάθος αυτό φυσικά διορθώθηκε και η ίδια η Respawn δήλωσε:

"Έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε και να τεστάρουμε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, όμως δεν σκοπεύαμε να το εφαρμόσουμε στο παιχνίδι με το τελευταίο update. Εξαιτίας ενός λάθους στον κώδικα η ποινή για το Leave εμφανίστηκε σε πολλούς, κάτι που δεν έπρεπε να γίνει ακόμα."

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece Διέρρευσαν skins του L-Star στο Apex Legend Η Respawn έφτιαξε το σφάλμα του progression στο Apex Apex Legends: Το Season 1 θα φέρει έναν ακόμα χαρακτήρα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα