ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η πολεοδομική μελέτη για το ΑΕΚ Sportcity

H εφαρμογή της πολεοδομική μελέτη κυρώθηκε και το επόμενο μεγάλο βήμα του Δημήτρη Μελισσανίδη αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Μάλιστα το συγκεκριμένο έργο αφορά τη δημιουργία του AEK Sportcity. Το πρότζεκτ περιλαμβάνει εξελιγμένες αθλητικές εγκαταστάσεις μαζί με ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων και όλες τις ανέσεις.

«Ο νέος μας στόχος είναι το ΑΕΚ Sportscity. Έχουμε

ήδη ετοιμάσει τα πλάνα για το αθλητικό μας κέντρο που θα είναι μοναδικό στην Ελλάδα. Περίπου 100 στρέμματα σε μια αστική περιοχή πράσινη. Μετά το γήπεδό μας θα επενδύσουμε στο αθλητικό μας κέντρο. Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε λοιπόν τα σχέδια μας. Θέλω να πιστεύω ότι όπως πετύχαμε στο γήπεδό μας θα πετύχει και το αθλητικό μας κέντρο», δήλωσε ο διοικητικός παράγοντας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης στους εκπροσώπους του Τύπου τον περασμένο Μάιο και συνέχεισε:

«Πάνω από το Σεραφείδειο υπάρχει πλέον ιδιόκτητος χώρος της ΠΑΕ κι εκεί θα υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ επεκτείνεται, εξελίσσεται και γίνεται AEK Sportscity. Η πόλη της ΑΕΚ. Στην ουσία θα φτιάξουμε δύο νέα γήπεδα για τις Ακαδημίες, πισίνα, γήπεδα τένις και ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Θα έχει δύο ορόφους και έχει πέτρινο στιλ, σαν τα παλιά ΞΕΝΙΑ, αν θυμάστε οι μεγαλύτεροι. Στο ισόγειο θα υπάρχουν όλα τα facilities, βιβλιοθήκες για τα παιδιά, play room, γυμναστήρια, εστιατόρια. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Στον πρώτο όροφο θα υπάρχουν 24 δωμάτια και δύο σουίτες. Όλος ο πρώτος όροφος θα είναι για τα παιδιά των ακαδημιών και μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Ο δεύτερος όροφος με 20 δωμάτια και δύο σουίτες θα είναι για την πρώτη ομάδα. Είναι το καινούργιο στοίχημα. Πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε. Μόνο έτσι η ΑΕΚ μπορεί να μεγαλώσει. Έτυχε να το παρουσιάζουμε σε μια όμορφη εποχή έχοντας κατακτήσει δύο τρόπαια. Το πιστεύω πολύ αυτό το project και να είστε σίγουροι ότι κι αυτό θα υλοποιηθεί», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα