Η Τσέλσι δεν θέλει γκολκίπερ αλλά παρακολουθεί την "μάχη" στην Άρσεναλ εν όψει καλοκαιριού

15:44 3/11/2023 - Πηγή: Contra

Θέμα με τους τερματοφύλακες έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στην Άρσεναλ με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Αρτέτα έχει πάρει την απόφαση να δώσει φανέλα βασικού στον Νταβίντ Ράγια και δίπλα του να φέρει έναν γκολκίπερ που δεν θα έχει πρόβλημα με τη θέση του αναπληρωματικού.

Αυτό σημαίνει πως δυσκολεύει η παραμονή του Άαρον Ράμσντεϊλ στην ομάδα, καθώς ο Άγγλος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να έχει φανέλα βασικού.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια επίσημη

κρούση από την Τσέλσι, παρά τα αγγλικά δημοσιεύματα, καθώς ο Ποτσετίνο θεωρεί πως αυτή τη στιγμή οι μπλε είναι "γεμάτοι" με τους Σάντσεθ και Πέτροβιτς ενώ στους μπλε ανήκει και ο Κέπα ο οποίος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Ρεάλ.

Πάντως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Ράμσντεϊλ από την Τσέλσι στη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού καθώς οι Μαδριλένοι φέρονται πρόθυμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την αγορά του Κέπα, ώστε να πλαισιώσει τον Τιμπό Κουρτουά, όταν αυτός αναρρώσει πλήρως από την ρήξη χιαστού που έχει υποστεί στο αριστερό του γόνατο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ είπε όλη την αλήθεια για το σίριαλ με τον Σαλάχ

Γιάγια Τουρέ: Ο Ιβοριανός άφησε στα "κρύα του λουτρού" την Σταντάρ Λιέγης για χάρη της Σαουδικής Αραβίας

Η Τότεναμ τον χρυσοπλήρωσε αλλά ο Ποστέκογλου τον έχει βάλει μόλις 69 λεπτά και βλέπει την έξοδο

Keywords
Τυχαία Θέματα