Λίβερπουλ: Ο Κλοπ είπε όλη την αλήθεια για το σίριαλ με τον Σαλάχ

14:21 3/11/2023 - Πηγή: Contra

Το μπαμ του καλοκαιριού επιχείρησε να κάνει η Αλ Ιτιχάντ στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου καταθέτοντας πρόταση μαμούθ στη Λίβερπουλ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ ενώ και στον ίδιο τον παίκτη φέρεται πως πρόσφερε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που έφταναν τα 180.000.000 ευρώ.

Για την ενδιαφέρον των Σαουδαράβων για τον Σαλάχ ρωτήθηκε για άλλη μία φορά ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Αιγύπτιος, παρά τα όσα γράφονταν, δεν του είπε ποτέ πως θέλει να

πάει στη χώρα της Μέσης Ανατολής και φαίνεται τόσο από τις εμφανίσεις του όσο και από τη συμπεριφορά του πως θέλει να παραμείνει στους "Κόκκινους".

"...Δεν ήρθε ποτέ σε μένα να πει ότι θέλει να πάει. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ ούτε λεπτό. Δεν ξέρω τίποτα για μια προσφορά, αλλά δεν είναι σημαντικό. Ο Μο είναι εδώ. Μπορείτε να δείτε ότι είναι εδώ, απολαμβάνει πολύ την ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο προσκήνιο..."

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Αιγύπτιου σταρ με την Λίβερπουλ εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 με τις δύο πλευρές να αναμένεται να καθίσουν άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την ανανέωσή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τότεναμ τον χρυσοπλήρωσε αλλά ο Ποστέκογλου τον έχει βάλει μόλις 69 λεπτά και βλέπει την έξοδο

Γιάγια Τουρέ: Ο Ιβοριανός άφησε στα "κρύα του λουτρού" την Σταντάρ Λιέγης για χάρη της Σαουδικής Αραβίας

Ντέλε Άλι: Η ρήτρα μαμούθ που καλείται να πληρώσει η Έβερτον στην Τότεναμ και θέλει να γλιτώσει

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίβερπουλ, Κλοπ, Σαλάχ,liverpoul, klop, salach