ΑΕΚ: Γεμάτο «οπλοστάσιο» ενόψει Μαρσέιγ

Το θετικό για τον Ματίας Αλμέιδα είναι πως θα έχει διαθέσιμα όλα τα επιθετικά του όπλα, μετά από αρκετό καιρό, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να δουλέψει όπως θέλει, για να προετοιμάσει κατάλληλα την ΑΕΚ.

Στην «Ένωση» θέλουν να αφήσουν πίσω τη «γκέλα» με την Κηφισιά για το ελληνικό πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, ο Λιβάι Γκαρσία δείχνει έτοιμος να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ενώ φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει και

ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Άλλωστε η παρουσία του στην ενδεκάδα παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Κυριακή, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ή εν τέλει θα προτιμηθεί ο Τσούμπερ. Ένα ακόμη δίλλημα που φαίνεται να έχει ο Ματίας Αλμέιδα αφορά το δεξί άκρο της επίθεσης, αφού καλείται να επιλέξει ανάμεσα στους Ελίασον και Άμραμπατ.

Τα πάντα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα