ΑΕΚ: Πανέτοιμη για τη δεύτερη νίκη

Η Ένωση είχε ηττηθεί 3-1 στο ματς των δυο ομάδων στο «Βελοντρόμ» και ψάχνει στην αναμέτρηση της «Αγιά Σοφιάς» το τρίποντο, που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον Στάνκοβιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ρότα. Από την άλλη πλευρά, ο Τζενάρο Γκατούζο δεν υπολογίζει στους Ρονζιέ, Ομπαμεγιάνγκ και Ουναχί.

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί

με τον Αθανασιάδη στην εστία και τους Βίντα και Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας. Οι Σιντιμπέ και Χατζισαφί θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Γιόνσον και Σιμάνσκι να είναι ξεκινούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Ελίασον και Πινέδα θα ξεκινήσουν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τον Τσούμπερ να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Η Μαρσέιγ από την πλευρά της, θα παραταχθεί με τους Λόπεθ, Κλος, Μπεμπά, Γκιζό, Λόντι, Κοντογκμπιά, Χαρίτ, Βερετού, Σαρ, Ολιβέιρα και Εντιαγέ.

Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Σουηδός, Γκλεν Νιμπεργκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάχμποντ Μπέιγκι και Αντρέας Σέντερκβιστ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χοακίμ Έστλινγκ, επίσης από τη Σουηδία. Στο VAR θα βρεθούν οι Ισπανοί, Κουάδρα και Γράδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Πανέτοιμη,aek, panetoimi