ΑΕΚ: Τελικός τίτλου στην Τούμπα για την Ένωση

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα έχουν κάνει το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε των play off. Και αυτό γιατί, ακόμα και σε περίπτωση ήττας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν τον τίτλο στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Λαμία.

Ο Ματίας Αλμέιδα ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν τη νίκη 3-0 επί του Παναθηναϊκού και να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θεωρεί πως είναι αρκετά δύσκολο. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Μουκουντί.

Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-2 και σε αυτό το ματς. Ο Αθανασιάδης θα καθίσει στην εστία των «κιτρινόμαυρων», ενώ οι Βίντα και Κάλενς θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Χατζισαφί και Ρότα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμάνσκι και Πινέδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Ελίασον και Γκατσίνοβιτς θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι, με τους Γκαρσία και Τσουμπερ να αποτελούν το δίδυμο στην επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα