ΑΕΚ: Το μήνυμα του Πάολο Φερνάντες για το 2023 (pic)

Χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα χαρακτήρισε το 2023 ο Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κατέκτησε το νταμπλ με την ΑΕΚ, όμως το καλοκαίρι τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα. Πλέον ο Φερνάντες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της «Ένωσης» και τη νέα χρονιά αναμένεται να επιστρέψει στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα

και της ΑΕΚ.

«Τι τρελή χρονιά ήταν για μένα δεν ξέρω πραγματικά πώς να την περιγράψω.

Πρώτα απ’ όλα παίζω για αυτό το καταπληκτικό κλαμπ και κερδίζω το νταμπλ αλλά ταυτόχρονα κάνω μια εγχείρηση καρδιάς και μερικούς μήνες αργότερα την επέμβαση του αχίλλειου τένοντα. Έτσι είναι η ζωή μερικές φορές σου δίνει αλλά και άλλες σου τα παίρνει, όταν συμβαίνει πρέπει να παραμείνεις δυνατός, είναι μέρος της. Προσωπικά επίσης πολλές αλλαγές στη ζωή μου αλλά είμαι ευγνώμων που η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που αγαπώ είναι υγιείς που είναι το πιο σημαντικό.

Ήταν ένας χρόνος με μεγάλη προσωπική ανάπτυξη λόγω αυτών των σκαμπανεβασμάτων συνέχεια. Είμαι ενθουσιασμένος για τον επόμενο χρόνο και θα το πάρω θετικά γιατί τα σπουδαία πράγματα πάντα θέλουν χρόνο. Ευχαριστώ 2023. ΓΕΙΑ ΣΑΣ 2024. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ κόσμε εύχομαι τα καλύτερα! », έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το ποστάρισμα του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOLO FERNANDES (@paolofernandes_)

Keywords
Τυχαία Θέματα