Άγιαξ: Ερωτήσεις για το μέλλον του δέχτηκε ο Στέιν

Ο Μαουρίς Στέιν ανέλαβε τον Άγιαξ το καλοκαίρι αλλά με τις σχέσεις του με τον αθλητικό διευθυντή Σβεν Μίσλιντατ να μην είναι καλές και φυσικά τα αποτελέσματα του Άγιαξ να μην είναι καλά, δέχεται ήδη ερωτήσεις για το μέλλον του στον παγκο.

«Έπρεπε να το διαβάσω στο διαδίκτυο χθες και εγώ. Τι να σκεφτώ για αυτό; Θέλετε να σας πω ότι δεν κοιμάμαι πια καλά τη νύχτα; Απλά σου αποσπά την προσοχή. Δουλεύουμε σκληρά με το επιτελείο και τους

παίκτες μας για να πετύχουμε ένα αγωνιστικό αποτέλεσμα αντάξιο της ιστορίας του Άγιαξ. Τέτοια πράγματα σίγουρα δεν βοηθούν. Όλα αυτά να ξέρετε έχουν μηδενική επιρροή, στην δουλειά μου. Αναγκάστηκα συχνά να δουλέψω σε προβληματικές περιόδους. Μπορώ να κλείσω τα αυτιά μου σε όλα αυτά. Επίσης δεν μου φαίνεται ότι έχουν επηρεάσει το επιτελείο μου ή τους παίκτες. Τους παρατηρώ και πραγματικά ανυπομονούν για τον αγώνα με την Μαρσέιγ και θέλουν να απαλλαγούν από το πικρό αποτέλεσμα με την Τβέντε”.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Eredivisie ο Άγιαξ έχει μόλις μια νίκη και βρίσκεται ήδη στο -7 από την πρωτοπόρο Άιντχοφεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα