Ακόμα μία ανανέωση για το τηλεοπτικό "Van Helsing"

Περισσότερο κυνήγι βρικολάκων: Check.

Ασταμάτητο το "Van Helsing" του Syfy. Η σειρά εξασφάλισε την επιστροφή της για 4η σεζόν, προτού καν προβληθεί το φινάλε της 3ης, το οποίο έρχεται στις 28 Δεκεμβρίου.

Το Variety αναφέρει ότι τα 13 καινούργια επεισόδια που θα αποτελούν τον 4ο κύκλο θα προβληθούν μέσα στο 2019. Τους χαρακτήρες της έχουμε δει να ενσαρκώνουν οι Kelly Overton, Missy Peregrym, Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, Vincent Gale, Rukiya Bernard, Trezzo Mahoro και Aleks Paunovic, ενώ η Overton ήρθε από το "True Blood" για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Vanessa Helsing.

Τα

13 επεισόδια αποτελούν σταθερό αριθμό επεισοδίων για τη σειρά, και η επόμενη σεζόν δεν κάνει τη διαφορά. Εκεί που θα φέρει αλλαγές θα είναι στον showrunner, αφού έρχεται ο Jonathan Walker να πάρει τα ηνία από τον Neil LaBute, ο οποίος είχε συμμετοχή και στην πρώτη σεζόν.

Ο Walker δήλωσε σχετικά με την επιστροφή του πως, "Έχοντας να μπω στο συγγραφικό δωμάτιο του 'Van Helsing' από την πρώτη σεζόν είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω τα ηνία του showrunner από τον Neil LaBute". Συμπλήρωσε, μάλιστα, σχετικά με τον επόμενο κύκλο της σειράς πως, "Η 4η σεζόν θα εξετάσει βαθύτερα την εμβληματική μυθολογία των βαμπίρ και τους τελειωτικούς τους στόχους για αυτόν τον κόσμο. Νέοι villain θα εξυψωθούν μαζί με απροσδόκητους ήρωες που θα συμμετέχουν στη μάχη. Έχουμε μία φανταστική δομή σχεδιασμένη για αυτή τη σεζόν και είμαι συγκινημένος που το μοιράζομαι με τους αφοσιωμένους μας φαν".

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο γραφικό μυθιστόρημα των Zenescope Entertainment. Τοποθετείται στο κοντινό μέλλον, όπου η απόγονος του Abraham Van Helsing, Vanessa, ξυπνά από ένα κόμμα τριών χρόνων για να βρεθεί σε έναν κόσμο που πλέον κυριαρχούν οι βρικόλακες.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Νέο trailer για την τρίτη σεζόν του Van HelsingΤο Van Helsing κερδίζει έναν ακόμα χρόνο ζωής στο SyFyΣτη δημοσιότητα το trailer της σειράς Van Helsing

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα