Αντετοκούνμπο: “Δουλεύω για να ξεπεράσω το πρόβλημα” (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως δουλεύει σκληρά κάθε μέρα, για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα γόνατα και να να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης, ο οποίος σημείωσε 34 πόντους, στην εντός έδρας νίκη 128-118 των Μιλγουόκι Μπακς επί των Λος Άντζελες Κλίπερς συμπλήρωσε πως είναι αναγκασμένος να συνεχίσει την αποθεραπεία του, για τον τραυματισμό του, χωρίς να χάσει άλλα παιχνίδια των “ελαφιών”.

Ο Έλληνας παίκτης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Όταν παθαίνεις διάστρεμμα μένεις εκτός για τρία ή τέσσερα ματς, αλλά δεν μου αρέσει
να χάνω ματς. Προσπαθώ να παίζω με αυτό το πρόβλημα, δουλεύω στην προπόνηση και θέλω να δυναμώσω ξανά το συγκεκριμένο σημείο. Δεν έχει σημασία αν πονάω ή δεν νιώθω καλά, εγώ πάντα είμαι έτοιμος να παίξω. Κάποιες φορές είμαι πεισματάρης και θέλω να παίξω, αλλά ο κόουτς μου λέει να μείνω εκτός. Και σήμερα μετά τον τραυματισμό μου είπε να ξεκουραστώ, καθώς η ομάδα είχε βρει ρυθμό και ο Κρις Μίντλετον ήταν σε καταπληκτική μέρα. Έχουμε άλλα έξι ματς, θέλουμε να παίξουμε καλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς και να επιστρέψουν οι παίκτες που έχουν τραυματισμούς. Αν είμαστε υγιείς, θα είμαστε μια χαρά”.

Το σχετικό βίντεο:

“I’m definitely working on it on a daily basis trying to get it healthy, stronger... I have to work through it while playing and try to get my strength back."

Giannis on his ankle: pic.twitter.com/kj0tsZykcY

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 29 Μαρτίου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα