Άρης: Ο Πάλμα που έφυγε και είναι πάντα… εδώ (video)

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη, έχει άλλα τέσσερα παιχνίδια, τρία για το Πρωτάθλημα (με τη Σέλτικ αυτή τη στιγμή να έχει το +6 από τη δεύτερη Ρέιντζερς) και ένα, ο τελικός Κυπέλλου Σκωτίας, το παιχνίδι Σέλτικ-Ρέιντζερς, στις 25 Μαΐου.

Επίσης, στις 11 Μαΐου θα γίνει το παιχνίδι για το Πρωτάθλημα Σέλτικ-Ρέιντζερς που προφανώς μπορεί να κρίνει πολλά για τον τίτλο.

Ο Λουίς Πάλμα, ο επιθετικός της Σέλτικ, ούτως ή άλλως κάνει μια

αξιοπρόσεκτη σεζόν και ο Άρης παρακολουθεί με ενδιαφέρον την εξέλιξη του πρώην παίκτη του για τον οποίον έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 24χρονος επιθετικός από την Ονδούρα, στην πρώτη του σεζόν με τη Σέλτικ, έχει ανεβάσει τη χρηματιστηριακή του αξία και σύμφωνα με το transfermarkt, την περίοδο που είναι παίκτης της σκωτσέζικης ομάδας έχει πάει από τα 2,5 εκ., στα 4,5.

Σε 37 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σημειώσει 11 γκολ και έχει δώσει 12 ασίστ.

Ενα από τα γκολ που έχει πετύχει είναι και υποψήφιο για το καλύτερο γκολ του Πρωταθλήματος. Το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρος Κάουντι για τη 12η αγωνιστική. Στην εκτός έδρας νίκη της Σέλτικ με 3-0, ο Πάλμα είχε σκοράρει για το 0-2 στο 78′.

pic.twitter.com/daQpAREzsR

— Kenia Torres (@keniatorresf) November 4, 2023

Από τα 11 γκολ τα δύο είναι στη φάση των ομίλων του Champions League απέναντι στην Ατλέτιλο Μαδρίτης και στη Φέγενορντ και στην ενώ άλλα δύο που είχαν προηγηθεί χρονικά είναι και αυτά σε ευρωπαϊκό φόντο, ως παίκτης του Άρη πριν γίνει η μετεγγραφή στη Σέλτικ, με αντιπάλους την Αραράτ και την Ντιναμό Κιέβου.

Στο Πρωτάθλημα σκόραρε τελευταία φορά στις 25 Φεβρουαρίου από τότε όμως έχει παίξει δύο παιχνίδια καθώς είχε μείνει εκτός λόγω ενοχλήσεων.

Υπήρχε παιχνίδι που έδωσε και τρεις ασίστ.

Ήταν στη νίκη της Σέλιτκ με 6-0 με αντίπαλο την Αμπερντίν, παιχνίδι για την 13η αγωνιστική όταν, εκτός από τις 3 ασίστ, είχε σημειώσει και ένα γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα