Άρης: “Παρέλαση” Ομοσπονδιακών τεχνικών στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες (27/2) ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα, Γκουστάβο Αλφάρο. Ο Αργεντίνος στην καταγωγή προπονητής ταξίδευσε για να βρεθεί με τους Αλβάρο Ζαμόρα, Τζούισον Μπένετ και Ρόναλντ Ματαρίτα, τους οποίους, όπως όλα δείχνουν, υπολογίζει για τα ερχόμενα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας τους.

Συγκεκριμένα, η Κόστα Ρίκα στις 24 Μαρτίου θα αγωνιστεί στο Τέξας των ΗΠΑ,

όπου θα αντιμετωπίσει την Ονδούρα του Λούις Πάλμα, με έπαθλο ένα εισιτήριο για το Κόπα Αμέρικα, το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2024. Μετά από αυτό το παιχνίδι, στις 27 Μαρτίου, είναι προγραμματισμένο να δώσει και φιλικό αγώνα με την Εθνική Αργεντινής.

Εκτός από τους τρεις παίκτες του Άρη, ο Αλφάρο έχει στα υπόψη του και τον μέσο της Λαμίας, Κρίστοφερ Νούνιες. Μάλιστα, πληροφορίες έλεγαν ότι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα θα μετέβαινε σήμερα (28/2) στην Αθήνα για να παρακολουθήσει διά ζώσης τους αγώνες Ατρόμητος-Λαμία (17:00) και Παναθηναϊκός-Άρης (21:00) για να δει αγωνιζόμενους όποιους παίκτες από την Κόστα Ρίκα αγωνιστούν (ο Ματαρίτα είναι έτσι κι αλλιώς εκτός αποστολής του Άρη).

Εκτός του Αλφάρο, την περασμένη Κυριακή (25/2) βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και ο προπονητής της Εθνικής Τσεχίας, Ιβάν Χάσεκ. Αυτός ήρθε για να παρακολουθήσει τον Γιακούμπ Μπράμπετς αγωνιζόμενο και να συνομιλήσει μαζί του, αλλά και να πάρει γεύση από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Τσεχία είναι στην τελική φάση του Euro 2024 κι εκεί είναι πιθανό να συναντήσει την Εθνική Ελλάδας, εφόσον η ομάδα της χώρας μας προκριθεί από τα πλέι-οφ.

Η Τσεχία έχει κληρωθεί στον 6ο όμιλο του EURO 2024, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Γερμανία, και θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, την Τουρκία και τη νικήτρια των πλέι-οφ από την 3η κατηγορία του Nations League, όπου η Εθνική Ελλάδας διεκδικεί την πρόκριση μαζί με το Καζακστάν, τη Γεωργία και το Λουξεμβούργο.

Η Εθνική ομάδα της Τσεχίας έχει δύο φιλικά στις 22 και 26 Μαρτίου, με τις Εθνικές ομάδες της Νορβηγίας και της Αρμενίας και είναι πιθανό ο Μπράμπετς να είναι μέσα στις κλήσεις του Χάσεκ γι’ αυτές τις δύο αναμετρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα