Άρης στιγμές 2023: Άστρο φωτεινό η νίκη με Παναθηναϊκό

Με αρκετές απογοητεύσεις φορτωμένος στην πλάτη από το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν (αποκλεισμός νωρίς από τη συνέχεια του Europa Conference League, βαθμοί πεταμένοι σε εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια, που θεωρητικά ήταν στα μέτρα του), ο Άρης έψαχνε μια νίκη κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο. Αφενός για να αυτοεπιβεβαιωθεί κι αφετέρου για να μετρήσει τις δυνάμεις του για τη συνέχεια. Τη βρήκε, λοιπόν,

αυτή την επιτυχία στις 26 Νοεμβρίου 2023, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τη δεδομένη στιγμή, οι “πράσινοι” ήταν μόνοι στην κορυφή του πίνακα της Stoiximan Super League και μετρούσαν μόλις μία ήττα, από την ΑΕΚ εντός έδρας, ενώ εκτός είχαν μόνο νίκες (6/6). Για τους “κίτρινους” η συγκυρία ήταν ιδανική, καθότι ήταν και το πρώτο ντέρμπι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο “σπίτι” τους και ήθελαν να ζεστάνουν και τον κόσμο τους. Και τα κατάφεραν!

Ο Άρης έφυγε νικητής από αυτό το παιχνίδι με σκορ 2-0. Μάλιστα, το πρώτο γκολ ήταν ιδιαίτερο, καθώς προήλθε από την πίεση του Λορέν Μορόν στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Το δεύτερο γκολ ήταν το πρώτο προσωπικό για τον Τζόναθαν Μενέντες στους “κίτρινους”. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Άρη με κόσμο στην έδρα του μέχρι τώρα στη σεζόν, καθώς μετά ακολούθησαν τα κυβερνητικά μέτρα για το λουκέτο στα γήπεδα της πρώτης ποδοσφαιρικής κατηγορίας, για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα