Αστέρας Τρ. – Ατρόμητος 3-1: Διαβόλου κάλτσες!

Οι Αρκάδες, επέστρεψαν έτσι στις νίκες και ξαναμπήκαν στην εξάδα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν χωρίς τρίποντο τρεις αγωνιστικές, με τελευταίο διπλό πρωταθλήματος στην Τρίπολη το 2018.

Ωραίος ο Κρεσπί, μοιραίος ο Βέργος!

Αρκετά καλό το πρώτο ημίχρονο, με καλό ρυθμό από τις δύο ομάδες, με ένα γκολ και ένα χαμένο πέναλτι.

Ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας, απειλώντας κυρίως από δεξιά, με τις μπαλιές του Καλτσά ή του Λύρατζη. Όμως ο Ατρόμητος έκανε την πρώτη φάση στο ματς, στο 16ο λεπτό, όταν ο Βέργος στην κόντρα,

σούταρε άουτ από διαγώνια θέση.

Τρία λεπτά αργότερα όμως, οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ, όταν ο Μιριτέλο βρήκε δεξιά τον Καλτσά και αυτός σέντραρε για τον Κρεσπί, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα εξ’ επαφής στο δεύτερο δοκάρι.

Ο Ατρόμητος, είχε τεράστια ευκαιρία στο 35′ να ισοφαρίσει, όταν ο Μουνάφο ανέτρεψε στην περιοχή τον Έντερ, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, όμως ο Βέργος, που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα αρκετά άουτ, έχοντας σημαδέψει την αριστερή γωνία του Γραμματικάκη!

Στο 38′, σε παρόμοια φάση με αυτή του γκολ, ο Καλτσάς έψαξε και βρήκε με σέντρα τον Κρεσπί, που όμως αστόχησε με κεφαλιά.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του, είχε μία καλή ευκαιρία στο 42′, με τον Βέργο να μπαίνει στην περιοχή, αλλά να σουτάρει με το δεξί πάνω στον Γραμματικάκη.

Show Κρεσπί – Καλτσά

Ακόμα καλύτερο το δεύτερο μέρος, με τρία γκολ, αρκετές φάσεις, αλλά τον νικητή να παραμένει ο ίδιος.

Οι Αρκάδες έχασαν την πρώτη ευκαιρία, με τον Λύρατζη να σεντράρει από δεξιά, τον Μπαρτόλο να κάνει την προβολή στην περιοχή, αλλά τον Τσιντώτα να αποσοβεί το 2-0 με τρομερή επέμβαση.

Από το κόρνερ που προέκυψε όμως, ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, με τον Καλτσά να εκτελεί από δεξιά, τον Καστάνιο να πιάνει κεφαλιά προς τα πίσω στο πρώτο δοκάρι και τον Κρεσπί να πετάγεται στο δεύτερο, για να σκοράρει από κοντά! Ο Ισπανός, πέτυχε έτσι δύο γκολ στο ίδιο ματς κόντρα στον Ατρόμητο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά το 6-2 των Αρκάδων επί των Περιστεριωτών, στις 26/11/21!

Ο Ατρόμητος πάντως, βγήκε αμέσως μπροστά για να μειώσει και παραλίγο να το καταφέρει στο 61′, όταν ο Ντε Μποκ δέχτηκε σέντρα από δεξιά στη μικρή περιοχή, όμως ο Γραμματικάκης είπε «όχι» στην προβολή του Βέλγου!

Τρία λεπτά αργότερα όμως, σε παρόμοια φάση, οι Περιστεριώτες κατάφεραν να σκοράρουν: ο Ρομπάιγ έκανε τη σέντρα, ο Ντε Μποκ από το ίδιο σημείο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα άλλαξε πορεία από το σώμα του Καστάνιο και κατέληξε στα δίχτυα!

Οι φιλοξενούμενοι, έκαναν επιθετικές αλλαγές για να ισοφαρίσουν, βγήκαν μπροστά ανοίγοντας χώρους και το πλήρωσαν στο 77′, όταν ο Αστέρας βγήκε υπέροχα στην κόντρα, ο Κρεσπί έδωσε στον Ζουγκλή και αυτός πέρασε στον Καλτσά, που σφράγισε μία καταπληκτική εμφάνιση με τρομερό δεξί σουτ στο όριο της περιοχής, για το 3-1.

Ο Ατρόμητος πάντως δεν σταμάτησε να προσπαθεί και στο 81′ παραλίγο να μπει ξανά στο ματς, όταν ο Κούντε βρέθηκε στο όριο της περιοχής και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γραμματικάκη.

Οι Αρκάδες από την άλλη, έφτασαν κοντά στο τέταρτο γκολ στο 87′, με τον Τσιντώτα να μπλοκάρει την κοντινή προβολή του Μιριτέλο, ενώ ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου στις καθυστερήσεις, έσωσε την εστία του και στο τετ-α-τετ με τον Ζουγκλή.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-1


Stoiximan Super League 2023-24, 20ή Αγωνιστική, «Θ. Κολοκοτρώνης».
Γκολ: 19′, 53′ Κρεσπί, 77′ Καλτσάς – 64′ αυτ. Καστάνιο
Κίτρινες: Μπαρτόλο
Κόκκινες: –
Αστέρας Τρ. (Ράσταβατς): Γραμματικάκης – Λύρατζης, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες (74′ Χουχούμης) – Μουνάφο (83′ Χριστόπουλος), Γιαμπλόνσκι (69′ Βαλιέντε) – Καλτσάς, Μπαρτόλο (70′ Ζουγκλής), Κρεσπί (84′ Γκος) – Μιριτέλο.
Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας – Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε – Ρομπάιγ (67′ Αντζιέλσκι), Έρλινγκμαρκ (63′ Ντιρκς), Έντερ, Βαλένσια (90+2′ Βρακάς) – Βέργος.

Keywords
Τυχαία Θέματα