Ποντένσε: Σημαντική εξέλιξη στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού

Ποντένσε: Σημαντική εξέλιξη στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για τον Πορτογάλο που δεν παίζει καθόλου καλά τον τελευταίο καιρό.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε γύρισε στον Ολυμπιακό την τελευταία μέρα των καλοκαιρινών μεταγραφών και με το καλημέρα έδειξε πως φέτος θα είναι η χρονιά του, μετά την αγωνιστική απραξία στην Γουλβς.

Όμως το 2024 δεν… βλέπεται ο χαρισματικός

Πορτογάλος στον οποίο ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά.

Λίγο η κούραση, λίγο η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, λίγο η αλλαγή προπονητή, έβγαλαν τον Ποντένσε εκτός κλίματος, σε σημείο που πλέον σχεδόν να μην… λογίζεται ως βασικός.

Ποντένσε: Σημαντική εξέλιξη στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού

Το περίεργο είναι πως ο Ντάνιελ Ποντένσε όχι απλά θέλει, αλλά «γουστάρει» όσο λίγοι παίκτες τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Είναι το σπίτι του οι ερυθρόλευκοι όμως ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν μπορεί να δείξει πράγματα.

Έτσι, στην τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων, Ποντένσε και Καρβαλιάλ είχαν τετ α τετ, ώστε να δει ο Πορτογάλος τεχνικός τις συμβαίνει με τον συμπατριώτη του και δεν αποδίδει.

Μετά τη συνομιλία του Ποντένσε με τον Καρβαλιάλ, ίσως ο 28χρονος να ξεκλειδώσει και να δείξει στον Ολυμπιακό την πραγματική του αξία.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πάντως δεν δείχνει διάθεση να βάλει νερό στο κρασί του για… κανέναν. Όποιος αξίζει θα παίζει λέει και ο καλός Ποντένσε είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο παραμένει ακόμα ο παίκτης με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ πήρε απόφαση για τον Φορτούνη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Άντρε Όρτα: Τώρα κατάλαβαν γιατί τον ήθελε από την πρώτη στιγμή ο Κάρλος Καρβαλιάλ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα