Αταμάν: “Την επόμενη φορά μπορεί να είμαστε εφτά ώρες στο βίντεο” (video)

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη ΝOVA. Αναφέρθηκε και στην 4ωρη ανάλυση των λαθών μέσα από το βίντεο αλλά και στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν Μονάχου που ακολουθεί.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Κάναμε τέσσερις ώρες ανάλυση, την επόμενη φορά μπορεί να κάνουμε επτά ώρες. Είναι η αρχή της σεζόν και ήτανε σαν ένα μήνυμα στην τάξη να τσεκάρουμε τους εαυτούς μας. Δεν ασχοληθήκαμε με την Μπάγερν”.

Για την Μπάγερν, μεταξύ άλλων, είπε: “Έχει ένα σημαντικό προπονητή

που ξέρει πως να διαχειριστεί το παιχνίδι. Εχουν ένα καλό ρόστερ, έχουν έμπειρους παίκτες στην Ευρωλίγκα και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εξάλλου παίξαμε ήδη μαζί τους στο τουρνουά “Γιαννακόπουλος”, κερδίσαμε, ήταν όμως δύσκολο παιχνίδι. Είναι δυνατή ομάδα”.

Για τον Πάμπλο Λάσο είπε: “Είναι πολύ καλός άνθρωπος και ένας πολύ καλός φίλος, τον σέβομαι πολύ για όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλά πιο πολύ για τον χαρακτήρα του. Ένας πολύ καλός άνθρωπος, ελπίζω να έχει μια πολύ καλή αγωνιστική σεζόν με τη νέα του ομάδα την Μπάγερν. Στο παιχνίδι η φιλία είναι πάντα έξω από το γήπεδο, μέσα στο γήπεδο θα παλέψουμε για το παιχνίδι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα