Αλμερία: Νέος προπονητής ο Γκαριτάνο

Η Αλμερία μετά από εννέα αγωνιστικές στην Λα Λίγκα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της.

Ο προσωρινός κόουτς Αλμπέρτο Λασάρτε παρέδωσε την σκυτάλη μετά την ήττα με 3-0 από την Μπιλμπάο, στον Γκαΐθκα Γκαριτάνο που θα είναι ο νέος τεχνικός του συλλόγου.

Gaizka Garitano ha sido presentado de forma oficial por el director general del club, Mohamed El Assy.



¡Muchas suerte, entrenador! pic.twitter.com/eAyBO56OLw

— UD Almería (@U_D_Almeria) October 11, 2023

Ο 48χρονος Ισπανός τεχνικός αποχώρησε το καλοκαίρι από τον πάγκο της Έιμπαρ στην δεύτερη κατηγορία. Έχει περάσει ακόμη ως πρώτος προπονητής από Μπιλμπάο, Λα Κορούνια και Βαγιαδολίδ.

Τελευταία του χρονιά στην Λα Λίγκα με την Μπιλμπάο το 20/21. Έχασε δύο συνεχόμενες χρονιές την άνοδο στα Play-offs της δεύτερης κατηγορίας με την Έιμπαρ.

Στην παρουσίαση του στα μέσα ενημέρωσης μίλησε με αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία.

“Το πιο σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση γιατί είμαστε όλοι στο ίδιο σκάφος. Τους χρειαζόμαστε όλους, μέσα ενημέρωσης, οπαδούς, παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοικητικό συμβούλιο, πρέπει να είμαστε ομάδα. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας και για αυτό άλλωστε είμαστε εδώ, αλλιώς δεν θα είχαμε έρθει. Υπάρχει πρωτάθλημα μπροστά και υπάρχει ομάδα. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτό και είμαστε θετικοί, παρόλο που γνωρίζουμε ότι είναι μια περίπλοκη κατάσταση. Η Αλμερία μπορεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και είμαστε πεπεισμένοι για αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα