Ατλέτικο Μαδρ. – Ρεάλ Μαδρ. 3-1: Πήρε τον “τελικό” (highlights)

Η πολύτιμη επέμβαση του Κέπα

Η εκκίνηση της Ατλέτικο στο ντέρμπι εντυπωσιακή. Πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα 18 λεπτά με δύο κεφαλιές.

Το 1-0 πέτυχε ο Μοράτα (4′) και το 2-0 ο Γκριεζμάν. Για τον Μοράτα ήταν το πρώτο γκολ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης στην Λα Λίγκα και για τον Γκριεζμάν το πρώτο απέναντι στην βασίλισσα μετά την σεζόν 18/19.

Ο Κέπα κράτησε το 2-0 με εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Σαούλ (31′) και η Ρεάλ απάντησε στα γκολ

με μια οβίδα του Κρόος (35′).

Ο Γερμανός σημείωσε το 2-1 σημειώνοντας το πρώτο του γκολ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο 30ο παιχνίδι του απέναντι της.

Ημίχρονο 2-1.

Κακή εκκίνηση που στοίχισε

Στα 33″ του δευτέρου ημιχρόνου η Ατλέτικο σκόραρε ξανά με τον Μοράτα για το 3-1 και θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο γκολ αλλά το δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Ερμόσο.

Οι ροχιμπλάνκος άφησαν την μπάλα στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά οι παίκτες του Αντσελότι δεν είχαν ιδέες επιθετικά για να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Η Ατλέτικο νίκησε δίκαια με 3-1 και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς.

Ατλέτικο Μαδρ.: Όμπλακ – Σάβιτς, Χιμένες (85′ Κορέα), Ερμόσο – Μολίνα (65′ Αθπιλικουέτα), Γιορέντε, Κόκε (46′ Βιτσέλ), Σαούλ, Λίνο (87′ Γκαλάν) – Γκριεζμάν, Μοράτα (82′ Μέμφις)

Ρεάλ Μαδρ.: Κέπα – Λούκας (57′ Νάτσο), Ρούντιγκερ, Άλαμπα, Φραν Γκαρθία (57′ Μεντί) – Καμαβινγκά (57′ Τσουαμενί), Βαλβέρδε, Κρόος (70′ Ντίαθ), Μόντριτς (46′ Χοσέλου) – Ροντρύγκο, Μπέλιγχαμ

Keywords
Τυχαία Θέματα