Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Μεγάλη μάχη, χωρίς νικητή! (highlights)

Η ομάδα του Περιστερίου, άνοιξε το σκορ στο β’ με τον Ρομπάιγ, σε ένα διάστημα που ήταν καλύτερη, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν ποτέ και «τσίμπησαν» πόντο με πέναλτι του Εραμούσπε στο τέλος.

Τρίτη σερί ισοπαλία και αήττητο πέντε αγώνων για τον Ατρόμητο, τρίτο «Χ» σε τέσσερα ματς για τον ΠΑΣ, που παραμένει όμως χωρίς νίκη σε 12 αγωνιστικές.

Τα αρχικά πλάνα

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Τσιντώτας, τετράδα στην άμυνα με Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλα και Ντε Μποκ, αμυντικά χαφ οι Γκονζάλεθ

και Κούντε, οι Ρομπάιγ, Κούεν και Καμαρά πίσω από τον Βέργο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με 4-2-3-1. Ο Κλέιμαν τερματοφύλακας, οι Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε και Τσαούσης στην άμυνα, αμυντικά χαφ οι Καραχάλιος και Ρίνστρα, οι Ροσέρο, Παμλίδης και Τζίμας πίσω από τον Μπαλάν.

Επικίνδυνος ο ΠΑΣ, μπορούσε στο τέλος ο Ατρόμητος

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και δημιούργησε περισσότερες προϋποθέσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 10ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρο στην κόντρα, όμως ο Ρίνστρα, στο όριο της περιοχής, σούταρε άουτ.

Στο 13′, σε νέα αντεπίθεση του ΠΑΣ, ο Σόρια βρήκε τον Παμλίδη στην περιοχή, όμως αυτός σούταρε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Σόρια να δοκιμάσει, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 34, ήρθε η καλύτερη στιγμή του ΠΑΣ, με τον Ροσέρο να βρίσκει υπέροχα τον Παμλίδη στην περιοχή, αλλά τον Τσιντώτα να λέει «όχι» στο πλασέ.

Ο Ατρόμητος, έπρεπε να φτάσει το 40ό λεπτό για να απειλήσει, έφτασε όμως πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Ρομπάιγ από δεξιά βρήκε τον Βέργο στη μικρή περιοχή, αλλά ο Κλέιμαν, με τρομερή επέμβαση, κράτησε το 0-0.

«Χτύπημα» Ρομπάιγ, απάντηση με Εραμούσπε!

Στο β΄, ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιο αποφασιστικά και στο 50′ ο Κούεν δοκίμασε τα πόδια του από μακριά, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Ίδια κατάληξη και στο σουτ του Καμαρά, από το ημικύκλιο.

Οι γηπεδούχοι, αύξησαν την πίεση και στο 59′ έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ σε φάση διαρκείας: αρχικά, ο Κλέιμαν αποσόβησε το 1-0 σε σουτ του Καμαρά μέσα στην περιοχή και στη συνέχεια αρνήθηκε το γκολ με εκπληκτική επέμβαση στην φαλτσαριστή προσπάθεια του Ρομπάιγ!

Τελικά, οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν στο 64′, όταν πίεσαν στο όριο της περιοχής και η μπάλα έφτασε από αμυνόμενο στον Ρομπάιγ, ο οποίος εκτέλεσε με το δεξί τον Κλέιμαν για το 1-0!

Ο ΠΑΣ προσπάθησε στη συνέχεια με τις αλλαγές για την ισοφάριση και ο Ατρόμητος έβρισκε όλο και περισσότερους χώρους.

Σε μία από τις αντεπιθέσεις, στο 80′, κέρδισε κόρνερ, η μπάλα κόλλησε στην περιοχή, ο Ασεβέδο σούταρε, αλλά ο Τσαούσης έδωσε την μπάλα στη γραμμή!

Ο ΠΑΣ έτσι έμεινε ζωντανός και στο 84′, η αλλαγή του Στάικου, Μπατίστ, βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, ο Ντε Μποκ τον ανέτρεψε και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Ο Εραμούσπε πήρε την ευθύνη και ισοφάρισε στο 87ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΣ κόντεψε να «κλέψει» και το τρίποντο, με τον Σόρια να βγάζει σέντρα από δεξιά και τον Γκάρο να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά από καλή θέση!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

Stoiximan Super League 2023-24, 13η Aγωνιστική, Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Γκολ: 64′ Ρομπάιγ – 87′ πεν. Εραμούσπε
Κίτρινες: Καμαρά, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Βέργος – Ροσέρο, Παντελάκης
Κόκκινες: –
Διαιτητής: Πολυχρόνης
Βοηθοί: Μηνούδης, Δέλλιος
Aτρόμητος (Ίλιτς, 4-2-3-1): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Γκονζάλεθ (80′ Έρλινγκμαρκ), Κούντε – Ρομπάιγ (88′ Γιουμπιτάνα), Κούεν (68′ Ντιρκς), Καμαρά – Βέργος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος, 4-2-3-1): Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Καραχάλιος, Ρίνστρα (90+1′ Τζίνο) – Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίμας (71′ Γκάρο) – Μπαλάν (71′ Μπατίστ).

Keywords
Τυχαία Θέματα