Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας 1-1: Μοιρασία στο ντέρμπι του Λονδίνου (highlights)

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τα «σφυριά» να βρεθούν εντός 8άδας στην Premier League, όμως για ένα ακόμη ματς η αποτελεσματικότητα δεν ήταν εκεί και ο Ντέβιντ Μόγιες επέλεξε να κάνει μόλις μία (!) αλλαγή στο 89′ (Φορνάλς αντί Άλβαρεζ). Ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν γλύτωσε την κριτική των φιλάθλων των «σφυριών», που για ακόμη μία φορά φέτος τον κατηγορούν για λανθασμένη διαχείριση.

Μόλις στο 13ο λεπτό ο εξαιρετικός Μοχάμεντ Κούντους βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα, έπειτα από ασίστ του Βλάντιμιρ Κουφάλ,

με την Γουέστ Χαμ να διαχειρίζεται άψογα το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο 48′ ο Κούντους πήγε να το κάνει πάλι, όμως το οφσάιντ έσωσε την Κρίσταλ Πάλας, που στην πρώτη της καλή στιγμή πέντε λεπτά αργότερα (53′) ευτύχησε να σκοράρει με τον Οντσόν Εντουάρ, έπειτα από λάθος της άμυνας.

Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά δεν απείλησαν εκ νέου σοβαρά την εστία του Αρεόλα, αλλά ούτε η Γουέστ Χαμ κατάφερε να βρει κάποιο γκολ στις δύο καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο 65′ (Έμερσον) και 90+4′ (Μπόουεν με κεφαλιά, του είπε «όχι» ο Τζονστόουν).

Έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος στο ανατολικό Λονδίνο, με την Γουέστ Χαμ να παραμένει 9η με 21 βαθμούς και την Πάλας στη 12η θέση με 16 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα