Μπακασέτας: Ένας πρωταθλητής για το… πρωτάθλημα! (videos)

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο αρχηγός της εθνικής είναι μια «ανάσα» από το «τριφύλλι», το οποίο του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση χρόνων για να επαναπατριστεί. Παράλληλα, το δέλεαρ και το πρότζεκτ του συλλόγου δεν περνούν απαρατήρητα για τον ίδιο τον παίκτη και είναι από τους λόγους που γυρίζει στη χώρα μας.

Άλλωστε από την στιγμή που αποχώρησε από την ΑΕΚ,

έκανε πραγματικότητα ίσως και περισσότερα από όσα περίμεναν σε Αλάνιασπορ και Τράμπζονσπορ, όταν αποφάσιζαν να τον κάνουν δικό τους. Ειδικά στη δεύτερη θα μνημονεύεται για πάντα, καθώς ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του πρωταθλήματος το 2022, το πρώτο του συλλόγου μετά το 1984!

38 χρόνια… ξηρασίας δηλαδή ως και την επιστροφή στην κορυφή.

Έπαιξε μαζί τους στα προκριματικά του Champions League και τους ομίλους του Europa League, κάτι που ήταν… όνειρο απατηλό μέχρι και πριν λίγα χρόνια για την ίδια την ομάδα.

Όχι όμως και για εκείνον, που είχε παίξει με την Ένωση τη σεζόν 2018-19, έπειτα και το πρωτάθλημα που κατέκτησε μαζί της την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως και στην Τουρκία, με τον Δικέφαλο πήρε τον τίτλο έπειτα τα 24 χρόνια ανομβρίας, μιας και το τελευταίο του συλλόγου ήταν το 1994… Το ίδιο θέλει να πετύχει και στον Παναθηναϊκό, ο οποίος «αγνοεί» το πρωτάθλημα από το 2010.

Και από τα 38 της Τράμπζονσπορ, στα 24 της ΑΕΚ, στόχος να βάλει τέλος σε άλλη μία… ανομβρία, που διαρκεί ήδη 14 χρόνια!

Μένει να δούμε αν θα το πετύχει…

Keywords
Τυχαία Θέματα