Μπαλτσερόφσκι: “Η ατμόσφαιρα στο Ο.Α.Κ.Α ήταν κάτι που δεν είχα ξαναζήσει”

Ο Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA αναφέρθηκε στην ανάλυση που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για τα λάθη που έγιναν. Μίλησε για την Μπάγερν ενώ απάντησε με χαρακτηριστικό τρόπο σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Στην αρχή των δήλωσεών του ο 23χρονος σέντερ είπε: “Ήταν σημαντικό, θέλω να πω ότι ήταν αυτό που ήθελε και ο προπονητής

να κάνει. Μας άξιζε μετά από τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Επρεπε να δούμε τα λάθη μας και να δούμε πώς θα κάνουμε τα πράγματα καλύτερα. Είδαμε όλα τα παιχνίδια από το πρώτο μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο, είδαμε πολλά πράγματα και ο προπονητής έκανε πολλά σχόλια για το τι χρειάζεται να κάνουμε. Αυτό ήταν. Επιβιώσαμε… Και ελπίζω ότι θα παίξουμε καλύτερα μετά από αυτό”.

Σε ερώτηση για το επόμενο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, είπε: “Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι δυνατό. Παίξαμε ήδη μαζί τους, όπως είπες, δεν είχανε τον Ιμπάκα, θα δούμε τι θα γίνει έχουμε το σχέδιό μας στο παιχνίδι. Θα τους επιτεθούμε. Ελπίζουμε να παίξουμε καλύτερα”.

Σε ερώτηση για το επίπεδο της Ευρωλίγκα και για τη δική του εμπειρία σε αυτή τη διοργάνωση πλέον, είπε: “Στην Ευρωλίγκα είσαι με κορυφαίους παίκτες, είναι κορυφαίο επίπεδο πρέπει να κάνεις πάντα τις σωστές αποφάσεις αλλά πάντα βήμα-βήμα προπόνηση με προπόνηση είναι μια διαδικασία αυτή της εκμάθηνσης που συνεχίζεται για να προσαρμοστούμε”.

Για την ατμόσφαιρα του κόσμου που έζησε στο ΟΑΚΑ είπε: “Ήτανε τρελό, δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Με την Γκραν Κανάρια (σ.σ.: προηγούμενη ομάδα του) που το γήπεδο ήταν γεμάτο ήταν φανταστικό αλλά αυτό δεν μπορείς να το περιγράψεις πρέπει να το ζήσεις στο γήπεδο, τον κόσμο να τραγουδάει τα συνθήματα. Ελπίζουμε να συνεχίσουνε ετσι γιατί τους χρειαζόμαστε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαλτσερόφσκι, Ο Α Κ Α,baltserofski, o a k a