Μπαρτσελόνα: Ευχαριστημένος με το κλίμα ο Κούμαν

Μπαρτσελόνα: Ευχαριστημένος με το κλίμα ο ΚούμανtnalΚυρ, 02/14/2021 - 15:55

Ο Ρόναλντ Κούμαν τόνισε πως το κλίμα έχει βελτιωθεί στην Μπαρτσελόνα και πως αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 5-1 επί της Αλαβές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Λιονέλ Μέσι.

Αρχικά, ο Κούμαν δήλωσε: “Περνάμε καλά στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έχουμε βελτιωθεί σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού

μας. Η Παρί είναι μία σπουδαία ομάδα, έχουμε ενθουσιασμό για τα παιχνίδια και ξέρουμε πως πρέπει να νιώθουμε καλά για να περάσουμε”.

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε για τον Μέσι: “Είναι ένας καθοριστικός παίκτης για εμάς εδώ και πολλά χρόνια. Είναι χαρούμενος, ρεαλιστής. Για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την Παρί δε θέλουμε μόνο έναν εξαιρετικό Μέσι αλλά όλοι πρέπει να είναι στην καλύτερη τους κατάσταση”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ρόναλντ Κούμαν τόνισε πως το κλίμα έχει βελτιωθεί στην Μπαρτσελόνα και πως αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 15:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα