Μπαρτσελόνα: Η αδυναμία που την “πληγώνει” περισσότερο (pic)

Ο Τσάβι έχει ήδη αποκαλύψει ότι θα αφήσει την αγαπημένη του ομάδα στο τέλος της σεζόν. Αυτή η απόφαση ελήφθη αρχικά μετά την ήττα με 4-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Copa del Rey και την ήττα 5-3 εντός έδρας από τη Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα τρεις ημέρες αργότερα.
Οι “μπλαουγκράνα” απάντησαν έκτοτε με ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, ωστόσο, παρά τις δύο βελτιωμένες επιδόσεις στην άμυνα κόντρα στην Οσασούνα και την Αλαβές αντίστοιχα, η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα

κόντρα στη Γρανάδα την Κυριακή την άφησε στην κορυφή ενός ανεπιθύμητου στατιστικού στοιχείου.

Με την ισοπαλία 3-3 απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας Γρανάδα, έχει δεχτεί 23 γκολ σε 11 αγώνες το 2024 σε όλες τις διοργανώσεις, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από την αρχή της χρονιάς (ακολουθεί η Φροζινόνε με 22 σε 7 ματς).
Ο Τσάβι μπορεί να παρηγορηθεί από το ότι η Μπαρτσελόνα δεν είναι η χειρότερη όσον αφορά την αναλογία γκολ που δέχεται ανά παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα του έχει δεχθεί τουλάχιστον τρία γκολ σε τέσσερις ξεχωριστές αναμετρήσεις από την αλλαγή της χρονιάς.

Τα μοναδικά παιχνίδια που δεν παραβιάστηκε η εστία της, ήταν στους δύο αγώνες κόντρα στην Οσασούνα, ένα για το πρωτάθλημα και ένα στους ημιτελικούς του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Από τις 10 Δεκεμβρίου, η Μπαρτσελόνα έχει δεχτεί 33 γκολ σε 15 αγώνες και τώρα κατέχει από κοινού, με τη Χετάφε, το 12ο χειρότερο αμυντικό ρεκόρ στη La Liga.

Η Μπαρτσελόνα τώρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας αγώνες, πρώτα τη Θέλτα Βίγκο στην εγχώρια δράση, πριν κάνει το ταξίδι για να παίξει με τη Νάπολι στον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα