Η Άποψή μου: Φωνή απόγνωσης από Έλληνα προπονητή

Απίστευτο κι όμως ελληνικό!..  Βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το πρόγραμμα των ελληνικών διοργανώσεων, κρατώντας «ομήρους» εκατοντάδες προπονητές τένις σ’ όλη τη χώρα, αλλά και τους αθλητές.

Η ΕΦΟΑ στερεί το δικαίωμα του έγκαιρου προγραμματισμού, αγνοώντας επιδεικτικά τις ανάγκες και την προετοιμασία των Ομίλων και Συλλόγων τένις σε όλη τη χώρα, οι οποίοι καλούνται για ακόμη μία φορά να δουλεύουν στα… τυφλά.

Την ίδια ώρα με την πρωτόγνωρη

στάση της να μην ανακοινώνει το πρόγραμμα των εθνικών διοργανώσεων, παρεμποδίζει τη συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στη συμμετοχή των ευρωπαϊκών αγώνων και τουρνουά που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Είναι πραγματικά λυπηρό μία Ομοσπονδία να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, δηλαδή, σε βάρος όλων όσοι κρατούν «ζωντανό» το άθλημα στη χώρα μας, στερώντας παράλληλα, τη δυνατότητα διεκδίκησης διακρίσεων.

Ελπίζουμε έστω και στο παρά πέντε η ΕΦΟΑ να ανταποκριθεί στο ρόλο της, υπηρετώντας τους πραγματικούς σκοπούς της ύπαρξής της.

Κωνσταντίνος Σπανός – Προπονητής τένις – Ιδιοκτήτης Tennis Club

“Η άποψή μου” είναι μια θεματική στήλη του Tennis24, ικανοποιώντας έτσι την “ανάγκη” των αγνών φιλάθλων να εκφράσουν την γνώμη τους για οποιοδήποτε θέμα (τενιστικό) τους απασχολεί.

Τα κείμενα τα οποία θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο [email protected], θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένα, με ονοματεπώνυμο, συντακτικά ορθά (τόνους, διαστήματα, παράγραφοι, όχι κεφαλαία) και φυσικά να σέβονται τον αναγνώστη και το ίδιο το άθλημα, σε κόσμιο και τενιστικό πλαίσιο. Aν θέλετε να επισυνάψετε και μια φωτογραφία της αρεσκείας σας, θα πρέπει να έχει διάσταση πάνω από 1000×500 pixels σε jpg μορφή, διαφορετικά θα επιλέξουμε εμείς μια αντιπροσωπευτική για το άρθρο σας.

The post Η Άποψή μου: Φωνή απόγνωσης από Έλληνα προπονητή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα