Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Επιτέλους νίκη!

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς μετά από τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Champions League, επέστρεψε στα «τρίποντα».

Ο δρόμος δεν ήταν καθόλου εύκολος, καθώς σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και ως εκ τούτου δυσκολεύτηκε αρκετά στο να κάμψει την αντίσταση της ουραγού της Premier League.

Άλλωστε η Μπέρνλι

ήταν εκείνη που δημιούργησε τις δύο πρώτες καλές στιγμές στην αναμέτρηση με τον Αμντουνί (10’, 20’) χωρίς όμως να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 27’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ με τον Έβανς, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ύστερα από χρήση του VAR.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ – χωρίς πάντως να απειλούν ιδιαίτερα – και το βρήκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Τζόνι Έβανς έβγαλε 30άρα μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Μπέρνλι και ο Μπρούνο Φερνάντες με ένα καταπληκτικό διαγώνιο σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας.

Η αντίδραση της Μπέρνλι καθυστέρησε πάρα πολύ, αφού μέχρι το 75’ δεν είχε καταφέρει να επισκεφτεί με αξιώσεις την εστία του Ονάνα. Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε παθητική στάση, έχοντας κατεβάσει τον ρυθμό του αγώνα και έδειχνε να ελέγχει πλήρως την κατάσταση.

Η πρώτη αξιόλογη απειλή των γηπεδούχων ήταν στο 75’, με τον Ονάνα να πέφτει σωτήρια στα πόδια του Λάρσεν και να σώζει τη Γιουνάιτεντ από την ισοφάριση. Ήταν και η στιγμή που η Μπέρνλι έδειξε να αφυπνίζεται, αφού στο τελευταίο δεκάλεπτο άσκησε αρκετή πίεση, χωρίς τελικά να καταφέρει να πάρει κάτι από το ματς.

Μπέρνλι: Τράφορντ, Ρόμπερτς, Αλ-Νταχίλ, Μπάγερ, Τέιλορ, Κάλεν, Μπράουνχιλ (87’ Μπένσον), Γκούντμουντσον (20’ Ντασιμίγιε), Ράμσεϊ (73’ Μπέργκε), Κολεόσο (74’ Λάρσεν Μπρουν), Αμντουνί (73’ Ροντρίγκεζ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:  Ονανά, Νταλότ, Λίντελεφ, Έβανς (89’ Άμραμπατ), Ρεγκιλόν (79’ Βαράν), Μακτόμινεϊ, Καζεμίρο, Χάνιμπαλ, Φερνάντες, Χόιλουντ, Ράσφορντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα